Inspiratie over yoga!

Categorie Yogaoefeningen

Je lichaam wakker kloppen

Ellen Spoor

Als je voelt dat je een gespannen en stijf lichaam hebt, denk dan eens aan deze ontspannende, eenvoudige oefening: je lichaam wakker kloppen, met je eigen handen!

Meer lezen

Sphinx (Salamba Bhujangasana) in yoga

Ellen Spoor

De Sphinx (Salamba Bhujangasana) is een fijne Yin Yoga houding voor o.a. een soepele en sterke rug. Hoog tijd voor een instructie!

Meer lezen

Polsen stretches in yoga

Ellen Spoor

Yoga voor je polsen? Why? Wat doe je daar nou helemaal mee? Nou, heel veel! Daarom deze keer aandacht voor 3 verschillende polsen stretches in yoga.

Meer lezen

5 x yoga oefening voor nek en schouders

Ellen Spoor

Je nek en schouders zijn gevoelige plekken waar ongemerkt allerlei stress kan gaan zitten. Dan kan yoga voor nek en schouders een uitkomst zijn. Hoe pak je dat aan?

Meer lezen

Halve Maan (Ardha Chandrasana) in yoga

Ellen Spoor

De Halve Maan is de ideale houding om je wervelkolom eens flink alle kanten op te bewegen. Met deze instructie kun je lekker thuis aan de slag!

Meer lezen

5 yogaoefeningen om het jaar af te sluiten

Ellen Spoor

Het is bijna Oudejaarsavond 2018! Voordat je je op de oliebollen en bubbels stort, kun je mooi nog even het jaar goed afsluiten met een fijne yogasessie.

Meer lezen

Lijkhouding (Savasana) in yoga

Ellen Spoor

De Lijkhouding (‘Savasana’) is deel 2 van ons drieluik over belangrijke basis yogahoudingen. Ze komen heel veel voor en ze lijken erg makkelijk. Maar is dat wel zo?

Meer lezen

5 yoga oefeningen voor als je het koud hebt

Ellen Spoor

Na die lange, warme zomer komt de kou er nu echt aan! Daarom deze keer: 5 yoga oefeningen voor als je het koud hebt (en niet meteen naar je kruik wilt grijpen).

Meer lezen

Berghouding (Tadasana) in yoga

Ellen Spoor

De Berghouding (‘Tadasana’ in Sanskriet) is deel 1 van ons 3-luik over basishoudingen in yoga. Ze komen heel veel voor en ze lijken erg makkelijk. Maar is dat ook zo?

Meer lezen

5 x yoga buikspieroefeningen

Ellen Spoor

Heb jij ook een haat-liefdeverhouding met buikspieroefeningen? Begrijpelijk......Maar het levert je veel op! Daarom 5 x buikspieroefeningen voor een sterke core!

Meer lezen

3 x Ellen

  • Down-to-earth én spiritueel
  • Drinkt wijn én groene thee
  • Leeft lekker druk én bewust
Meer over mij!

Op de hoogte blijven?

Wil je tips over yoga krijgen en op de hoogte blijven van de Mini Yoga Retreats? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Meld je aan

Leuk als je mij volgt op Facebook!

Heb je feedback voor ons?