Inspiratie over yoga!

Categorie Yogaoefeningen

Polsen stretches in yoga

Ellen Spoor

Yoga voor je polsen? Why? Wat doe je daar nou helemaal mee? Nou, heel veel! Daarom deze keer aandacht voor 3 verschillende polsen stretches in yoga.

Meer lezen

5 x yoga oefening voor nek en schouders

Ellen Spoor

Je nek en schouders zijn gevoelige plekken waar ongemerkt allerlei stress kan gaan zitten. Dan kan yoga voor nek en schouders een uitkomst zijn. Hoe pak je dat aan?

Meer lezen

Halve Maan (Ardha Chandrasana) in yoga

Ellen Spoor

De Halve Maan is de ideale houding om je wervelkolom eens flink alle kanten op te bewegen. Met deze instructie kun je lekker thuis aan de slag!

Meer lezen

5 yogaoefeningen om het jaar af te sluiten

Ellen Spoor

Het is bijna Oudejaarsavond 2018! Voordat je je op de oliebollen en bubbels stort, kun je mooi nog even het jaar goed afsluiten met een fijne yogasessie.

Meer lezen

Lijkhouding (Savasana) in yoga

Ellen Spoor

De Lijkhouding (‘Savasana’) is deel 2 van ons drieluik over belangrijke basis yogahoudingen. Ze komen heel veel voor en ze lijken erg makkelijk. Maar is dat wel zo?

Meer lezen

5 yoga oefeningen voor als je het koud hebt

Ellen Spoor

Na die lange, warme zomer komt de kou er nu echt aan! Daarom deze keer: 5 yoga oefeningen voor als je het koud hebt (en niet meteen naar je kruik wilt grijpen).

Meer lezen

Berghouding (Tadasana) in yoga

Ellen Spoor

De Berghouding (‘Tadasana’ in Sanskriet) is deel 1 van ons 3-luik over basishoudingen in yoga. Ze komen heel veel voor en ze lijken erg makkelijk. Maar is dat ook zo?

Meer lezen

5 x yoga buikspieroefeningen

Ellen Spoor

Heb jij ook een haat-liefdeverhouding met buikspieroefeningen? Begrijpelijk......Maar het levert je veel op! Daarom 5 x buikspieroefeningen voor een sterke core!

Meer lezen

De Boomhouding (Vrksasana) in yoga

Ellen Spoor

Sta jij regelmatig te wiebelen terwijl de yogajuf zo vast als een huis in de Boomhouding (Vrksasana) staat? Met deze tips en oefenvideo wordt de Boomhouding makkelijker.

Meer lezen

3 x ochtend yoga oefeningen

Ellen Spoor

Wel yoga maar weinig tijd? Ik geef je 3 ochtend yoga oefeningen die je in korte tijd helpen om soepeler, krachtiger en meer ontspannen aan je dag te beginnen.

Meer lezen

Leuk als je ons volgt op Facebook!

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes en niet-zweverige inspiratie over yoga? Meld je aan voor ons yoganieuws!

Meld je aan
Heb je feedback voor ons?