Met wie werk ik samen?

logo YKOYogakledingonline

Ik werk met Yogakledingonline omdat ik jullie graag van goede informatie en suggesties voorzie voor leggings, shirts, tops en nog veel meer. Yogakledingonline heeft een groot assortiment mooie producten die met liefde (voor yoga) en veelal van natuurlijke materialen gemaakt zijn.

logo Superyoga

Superyoga

Voor yogamaterialen werk ik graag samen met Superyoga want ik vind het belangrijk dat ik jullie goed adviseer over kwalitatieve yogamatten, riemen, blokken en nog veel meer. Superyoga heeft een groot assortiment, weet precies wat goed is en wat niet en werkt vanuit liefde voor yoga!

Malou van LouZen

Malou is het enthousiaste en professionele model voor een deel van de foto's en video's die ik plaats over de asana's! Bezoek LouZen 

Logo Taste of Yoga

Sigrid van Taste of Yoga 

Sigrid Fluit is gewaardeerde sparringpartner en yogacollega. Met Sigrid heb ik al meerdere yogaweekends georganiseerd! Bezoek Taste of Yoga

Logo Eezzie

Bianca van Eezzie

Bianca van Eezzie maakt de heerlijkste gezonde producten waar je echt je vingers bij aflikt. Denk aan koeken, repen, granola, wafels en cakes. Ik heb haar granola al met heel veel plezier aan de goodbag toegevoegd, die de deelneemsters aan mijn Mini Yoga Retreat krijgen!

3 x Ellen

  • Down-to-earth én spiritueel
  • Drinkt wijn én groene thee
  • Leeft lekker druk én bewust
Meer over mij!

Leuk als je mij volgt op Facebook!

Op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwtjes en niet-zweverige inspiratie over yoga? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Meld je aan
Heb je feedback voor ons?