Veel gestelde vragen

veel gestelde vragen yoga cadeaubon gekregen

Yogacadeaubon® gekregen?

De bon kan t/m 15 december 2018 besteed worden bij deze partners.
1. Check het saldo van je bon 2. Bekijk de yogabedrijven waar de bon te besteden is 3. In het geval van een yogastudio: neem contact op voor een les of cursus 4. In het geval van een yogawinkel: een afspraak is niet nodig. 5. Betaal ter plekke met de bon 6. Plaats een review op de pagina van de studio of winkel 
Hou het nummer (8 tekens) onder de QR code van jouw bon bij de hand en ga naar saldo checken.  
Nee hoor, dat is niet nodig. Je kunt de bon in meerdere delen besteden, het tegoed blijft gewoon op de bon staan. De bon is alleen niet oplaadbaar.
Dat hangt van het bedrag van de bon en jouw wensen af. Neem contact met ons op via info@wereldvanyoga.nl
Nee, dat is helaas niet mogelijk.
In principe niet, het tegoed wat je overhoudt blijft gewoon op de bon staan. Dit is geldig tot de einddatum van de bon. Als de betreffende yogaschool of winkel bereid is jou wisselgeld terug te geven, dan is dat een uitzondering.
Mail ons even via info@wereldvanyoga.nl, dan kijken we of we nog iets voor je kunnen betekenen. We willen graag de afgiftedatum, het saldo en het nummer van je kaart (onder de QR code, bestaande uit 8 tekens) weten voordat we je een antwoord kunnen geven.
Zijn de QR code of het nummer daaronder (8 tekens) nog wel goed zichtbaar? Dan is de bon gewoon nog te gebruiken. Is dit niet het geval? Dan willen we de bon graag per post ontvangen zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen. Stuur de bon op naar Wereld van Yoga B.V. Van der Meydestraat 9B, 3039 TE, Rotterdam. Hou rekening met extra product- en verzendkosten.
Er staat geen aparte veiligheidscode op de bon maar door middel van de QR code en het nummer (8 tekens) wat erbij staat, is de waarde van de bon veiliggesteld.
Als je de code van de bon (8 tekens) bewaard hebt, dan kunnen we kijken of we de oude bon onbruikbaar kunnen maken en kunnen vernieuwen voor je. Als je deze code niet hebt, kunnen we je helaas niet verder helpen.
 


Overige vragen

Je kunt altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder!
De Algemene Voorwaarden van Wereld van Yoga (inclusief de Yogacadeaubon® kun je hier vinden.
We houden je graag af en toe op de hoogte van handige en leuke nieuwtjes. Meld je aan voor ons yoganieuws, die maximaal 15 keer per jaar in je mailbox verschijnt.  
Dat kan natuurlijk niet! :-) Wij zouden het heel leuk vinden als jouw yogaschool of winkel ook partner wordt van Wereld van Yoga. Laat ons (of de yogaschool/-winkel zelf) weten dat jij dit ook vindt, wie weet worden we dan wel partners!
Wat leuk dat je hier meer over wilt weten. Bekijk onze informatie hierover. Natuurlijk kun je ook altijd contact met ons opnemen. We verwelkomen je graag als onze partner.
 

Delen met je vrienden

Vind een yogaschool

Zoek jij yoga bij jou in de buurt? Gebruik de Yogazoeker™ om een geschikte studio te vinden!

Naar de yogastudio's

Geef je review

 Wereld van Yoga

Heb je een fijne yogales bij een partner van Wereld van Yoga gehad? Je helpt hen enorm als je een review wilt achterlaten!

Naar de partners
Heb je feedback voor ons?