Mini Yoga Retreat

Inhoudsopgave

Mini Yoga Retreats: heerlijke yoga retreats van 1 dag, in Nederland 

mini yoga retreat wereld van yoga weekend

Snel naar:

Wat kun je verwachten?

De data

De locaties

Veel gestelde vragen

yoga retreat 1 dag nederland ervaring ellen
yoga retreat 1 dag nederland voordelen

Wie ben ik?

yoga retreat 1 dag nederland wie is Ellen

Ik ben Ellen, een nuchtere Rotterdamse met als motto:

"Je hoeft niet op een berg in India te wonen om met yoga meer balans te vinden in je drukke dagelijkse leven." 

Ik doe sinds 14 jaar aan yoga (Critical Alignment Yoga, Yin Yoga, Bikram Yoga, Hatha Yoga), heb de Yin Yoga docentenopleiding bij Pure Energy Yoga gevolgd én ik ben opgeleid meditatie-/mindfulnesstrainer door Robert Bridgeman. 


Ga je met me mee? Ja, ik wil mee!

Deelneemsters over de yoga retreat van 1 dag:

"Een fantastisch eendaags yogaretreat op een prachtige locatie. Het heeft mijn twijfels weggenomen voor het doen van zoiets en ik ben nu ook nieuwsgierig naar een wat langer retreat." Lonneke


"Wat een heerlijke mini-retraite is dit! Ellen geeft de yogalessen op haar nuchtere manier met een tikje humor hier en daar. De fijne yogalessen, ademhalingsoefeningen, de heerlijke vegetarische lunch, de natuur en de rust van de locatie maken de dag tot een heel fijn cadeautje voor jezelf." Marija


"De dag kwam voor mij op het juiste moment. Ik was toe aan ontspanning! Ellen heeft ervoor gezorgd dat ik totaal ontspannen was aan het einde van de dag en heeft mij praktische handvatten en tips gegeven om ook thuis te ontspannen. De locatie was prachtig en de sfeer ongedwongen." Marcella

yoga retreat 1 dag nederland ontspannen


De yoga retreat 1 dag kost €159 en is inclusief:


  1. Verblijf op een van de bijzondere locaties
  2. Onbeperkt koffie, thee, water
  3. Gezonde snack in de ochtend
  4. Heerlijke, vegetarische lunch 
  5. Verschillende yogalessen, zoals Hatha, Flow en Yin Yoga
  6. Meditatie- en mindfulnessoefeningen
  7. Ademhalingsoefeningen en praktische tips voor thuis
  8. Notitieboek en pen
  9. Gebruik van materialen zoals yogamatten en dekens

Veel drukke, werkende, zorgende mensen komen te weinig aan zichzelf toe. Jij ook? Zorg dan dat je een van de plekken reserveert bij een Mini Yoga Retreat, als cadeautje aan jezelf!

Jouw yoga retreat van 1 dag in Nederland!

yoga retreat 1 dag nederland yogales

In 1 dag je batterij opgeladen

Meer ontspanning in je lijf

Meer rust in je hoofd

Een soepeler lichaam

Vakantiegevoel

Praktische tips voor thuis

Reserveer jouw plek!

De data van het Mini Yoga retreat in Nederland:

Deze Mini Yoga Retreat kost €159 en duurt van 9.00 tot 17.00 uur. Dit zijn de data!          

Zaterdag 30 september: Oker (Deze dag wordt gegeven door Jorine!)


jorine yoga retreat

                                                      Jorine!

De mooie yoga retreat locaties in Nederland


mini yoga retreat landgoed hoorneboeg


De Hoorneboeg

De Hoorneboeg ligt direct aan de Hilversumse heide en is een oase van rust. In en om ons eigen plekje voor die dag (In de Luwte) kun je heerlijk je batterij opladen. Je geniet van de mooie ruimtes, de gezonde lunch en de fijne yogaspullen.


yoga retreat 1 dag nederland oker

Oker

Oker is een een echte parel in de Randstad! In Schipluiden, middenin het groen, op een kwartiertje van Rotterdam en Den Haag. Zodra je het pad op rijdt, ben je 'er helemaal uit'. Je wordt heerlijk in de watten gelegd door gastvrouw Evita. Alles is aanwezig: rust, ruimte, heerlijk eten en mooie yogamaterialen.

Zij gingen je voor!


"Samen met een vriendin deelgenomen aan de mini yoga retreat bij Oker15, met Jorine. We hebben enorm genoten van de prachtige dag! Alles op de locatie was ontzettend goed geregeld. Jorine is een fijne rustige docent die duidelijke uitleg geeft." Lydia


"Dit was echt een dag voor mezelf, ik heb genoten van de goede lessen, van de locatie en van het heerlijke eten. Ellen is een nuchtere vrouw en geeft goed les. De lessen zijn makkelijk te volgen en zeer toepasbaar voor thuis." Jerney Bisschop


"Ellen heeft gezorgd voor een maximaal ontspannen en heerlijke dagvoor mensen die eigenlijk zichzelf hier de tijd niet voor gunnen. Mijn eerste ervaring met yoga zal ik niet snel vergeten." Astrid Wijnveldt

FAQ'S


Jazeker! Elk moment dat je hieraan besteedt, is heel goed. En beter wat vaker en korter, dan 1 keer heel lang. Dan komt het meer en meer in je systeem. Daarbij komt dat je allerlei praktische tips mee krijgt zodat je het thuis ook zoveel mogelijk kunt vasthouden.
Nee hoor, dat hoeft helemaal niet. De oefeningen zijn heel toegankelijk en ook goed te volgen als je er niet bekend mee bent. En zo niet, dan neem je even rust :-)
Welnee, een lekkere sportbroek en een t-shirt zijn ook prima. Zorg alleen dat je outfit niet loeistrak of juist heel erg los zit.
Tuurlijk. Het gaat er totaal niet om hoe lenig je bent, maar dat je de oefeningen technisch gezien goed uitvoert en binnen jouw mogelijkheden doet. Enne, ik heb na 14 jaar nog steeds enigszins stijve hamstrings…:-)
Dat hangt er vanaf. Als je je er zelf goed bij voelt en jouw eventueel behandelend arts is akkoord, kan het wat mij betreft. Laat het me wel van tevoren even weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
Ja, júist! Er zijn veel mensen die alleen komen. In je eentje kun je misschien zelfs wel nóg beter ontspannen en tot rust komen.
Nee hoor! De ervaring leert wel dat er meer vrouwen dan mannen deelnemen, maar de heren zijn natuurlijk meer dan welkom.

Ben je toe aan jouw dag vol ontspanning?

Reserveer jouw plek!


Heb je feedback voor ons?