Inspiratie over yoga!

Categorie Yogalocaties

Mijn tijd bij Yogastudio Lifestyle Studio Dordrecht

Robin Vos

Mijn naam is Robin en ik heb mijn afstudeerperiode bij Wereld van Yoga doorgebracht. In die tijd heb ik kennis gemaakt met yoga bij Lifestyle Studio Dordrecht!

Meer lezen

3 x Restorative Yoga in Amsterdam

Ellen Spoor

Restorative Yoga is populair, maar er zijn (nog) niet zoveel yogastudio's die het geven. Dit zijn onze 3 tips voor Restorative Yoga in Amsterdam.

Meer lezen

3 yogastudio’s voor zwangerschapsyoga in Amsterdam

Ellen Spoor

Woon jij in Amsterdam en zoek je een fijne yogastudio voor zwangerschapsyoga? Ik heb 3 tips voor prettige en professionele locaties voor zwangerschapsyoga voor je.

Meer lezen

Yoga in Apeldoorn

Ellen Spoor

Woon jij in Apeldoorn en wil je yoga gaan doen? In deze blog vind je adressen van goede yoga studio’s in deze mooie stad op de Veluwe.

Meer lezen

Yoga in Zaandam

Ellen Spoor

Woon jij in Zaandam en zoek je een fijne yogastudio in jouw buurt? Lees onze tips voor goede yoga studio’s, fijne yogavormen en yogamaterialen!

Meer lezen

Yoga in Leeuwarden Centrum

Ellen Spoor

Woon jij in Leeuwarden Centrum en wil je yoga gaan doen? Lees onze tips voor leuke yoga studio’s, info over verschillende yogavormen & yogamaterialen.

Meer lezen

Yoga in Eindhoven

Ellen Spoor

Woon jij in Eindhoven en wil je yoga gaan doen? Dan heb je geluk, Eindhoven is een geweldige yogastad! Lees onze tips voor leuke yogastudio's.

Meer lezen

Yoga in Breda

Ellen Spoor

Woon jij in Breda en wil je yoga gaan doen? Lees onze tips voor leuke yoga studio’s, info over verschillende yogavormen, yogamaterialen en meer!

Meer lezen

Yoga in Amsterdam Centrum

Ellen Spoor

Woon jij in Amsterdam Centrum en zoek je yoga in jouw buurt? In deze blog vind je aanraders voor yoga studio’s in dit deel van Amsterdam.

Meer lezen

Yoga in Den Haag Centrum

Ellen Spoor

Woon jij in Den Haag Centrum en wil je yoga gaan doen? Ik geef je tips voor leuke yogastudio’s, verschillende yogavormen, yogamaterialen en meer!

Meer lezen

3 x Ellen

  • Down-to-earth én spiritueel
  • Drinkt wijn én groene thee
  • Leeft lekker druk én bewust
Meer over mij!

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes en niet-zweverige inspiratie over yoga? Meld je aan voor ons yoganieuws!

Meld je aan

Leuk als je ons volgt op Facebook!

Heb je feedback voor ons?