Inspiratie over yoga!

Categorie Yoga weetjes

Waarom ben ik met yoga begonnen?

Ellen Spoor

Denk je dat yoga alleen iets is voor mensen die naar karton smakende crackers eten en groene drankjes drinken? Hoog tijd dat ik iets vertel over mijn eigen start met yoga.

Meer lezen

10 redenen waarom yoga gezond is

Ellen Spoor

Het is vandaag Wereldgezondheidsdag. Tijd voor een fijn lijstje met 10 redenen waarom yoga toch echt gezond is. En fijn om te doen natuurlijk.

Meer lezen

Meer liefde door yoga!

Ellen Spoor

Het is Valentijnsdag en dus een mooi moment om yoga en de liefde eens onder de loep te nemen. Hoe haal je met yoga meer uit de liefde?

Meer lezen

Yoga als workout!

Ellen Spoor

Het is nog steeds januari en dus zijn we bezig met goede voornemens. Wist je dat yoga veel meer is dan relaxen op een matje? Yoga is ideaal als workout!

Meer lezen

Starten met yoga: waar moet je op letten?

Ellen Spoor

Overweeg je te gaan beginnen met yoga? Een goed idee! Waar moet je op letten voordat je gaat starten? Ik geef je wat tips voor jouw yoga avontuur.

Meer lezen

Afvallen met yoga: de kerstkilo’s eraf!

Ellen Spoor

Tijd om de kerstkilo’s te lijf te gaan? Januari is de maand van de goede voornemens en dus ook het moment om aan de lijn te doen. Wist je dat yoga kan helpen bij afvallen?

Meer lezen

Hoe kan yoga helpen bij minder eten?

Ellen Spoor

Hoe kan yoga helpen bij het vinden van de balans met eten? Want je wilt natuurlijk lekker kunnen eten zonder je een opgeblazen balletje te voelen.

Meer lezen

4 redenen waarom yoga helpt bij hormonen

Ellen Spoor

Vermoeidheid, stemmingswisselingen, opvliegers of algehele misère: herkenbaar? Lees hoe yoga je een handje kan helpen bij deze hormonale uitspattingen.

Meer lezen

De 3 grootste verschillen tussen yoga en sport

Ellen Spoor

Vraag jij je af waarom je aan yoga zou doen, omdat je al lekker sportief bezig bent? Geen gekke gedachte, maar er is wel degelijk verschil tussen yoga en sporten.

Meer lezen

Yoga voor thuis: de beste tips om het vol te houden!

Ellen Spoor

Hoe fijn yoga ook is, het vraagt best wat discipline om het thuis vol te houden. Met deze tips wordt het een stuk makkelijker!

Meer lezen

Yogashoppen?

Leuk als je ons volgt op Facebook!

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes en niet-zweverige inspiratie over yoga? Meld je aan voor ons yoganieuws!

Meld je aan
Heb je feedback voor ons?