Yoga kleding: yoga shorts en tops!

Inhoudsopgave

  Gepubliceerd op 23-7-2018 in Yogamaterialen

  Met warm weer is het heerlijk om je yogakleding uit te breiden met yoga shorts en tops. Want bij een lekkere buitenles in de zon, of bij een pittige Bikram Yoga les in 40 graden, ga je natuurlijk niet in een lange yogabroek of t-shirt aan de slag. Waar let je op als je yogashorts en tops gaat uitkiezen?


  Zoals je weet, verkoop ik zelf geen kleding. Maar ik werk samen met Yogakledingonline en ik beveel hun artikelen dan ook vol vertrouwen aan! 

  yogakleding yoga shorts kort luchtig soepel

  Yogakleding: wat is een yoga short?

  En yoga short is een kort broekje, gemaakt van zachte, soepele stof, waarmee je in hogere temperaturen je yogaoefeningen kunt doen.

   

  Wat is het voordeel van een yoga short?

  Het grote voordeel is natuurlijk dat een yoga short veel minder warm is dan een yogabroek of yogalegging. En dat is, zoals gezegd, heerlijk bij warm weer of bij een Hot Yoga les. Een ander voordeel is dat je met een yoga short aan heel goed kunt zien (in de spiegel uiteraard) hoe je je yogahoudingen precies doet. Er zwabbert tenslotte niks langs je benen.

   

  Wat voor soorten yoga shorts zijn er?

  Er zijn strakke en wat lossere shorts en ook kunnen ze wat in lengte verschillen.

  Daarnaast zijn er verschillende soorten stoffen, maar echte yoga shorts zijn vaak gemaakt van biologisch materiaal. Deze stoffen zijn vrijwel allemaal goed ademend en sneldrogend, wat prettig is als je gaat zweten.

   

  Wil je een aantal mooie yogashorts bekijken?

   

   yoga kleding yoga shorts tops blauwe top

  Yogakleding: wat is een yoga top?

  Een yogatop is een speciaal yogahemdje, zonder mouwen. Yogatops zijn vaak gemaakt van soepel materiaal en bestaan in verschillende modellen: strak, minder strak, hooggesloten, wijd uitvallend en nog veel meer.

   

  Wat is het voordeel van een yoga top?

  Ook hier is het grote voordeel: je hebt niet zo heel veel stof aan en dat is heel fijn bij zomerse temperaturen buiten of een Hot Yoga les binnen.

  Verder kun je in een yoga top goed zien hoe je je schouders houdt bij bepaalde oefeningen én zijn de tops vaak gemaakt van sneldrogend, ademend materiaal.

   

  Wil je verschillende yogatops bekijken?

   

  Ik hoop dat je een goed beeld hebt gekregen van yoga shorts en tops en dat je heerlijke yogalessen in hogere temperaturen zult hebben!

  Meer inspiratie nodig?

  Beluister nu jouw ontspannende bodyscan meditatie

  Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.

  Deel deze blog met een vriendin!

  3 x Wereld van Yoga

  • Alle info over Yoga
  • Toegankelijke uitleg
  • Niet zweverig
  Meer over ons!

  Op de hoogte blijven?

  Niet-zweverige inspiratie over yoga ontvangen? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang een heerlijke, gratis bodyscan!

  Meld je aan
  Heb je feedback voor ons?