Yoga vakantie Bali

Inhoudsopgave

Yoga vakantie naar Bali?

Ik werk samen met specialist Bookyogaretreats.com. Zij weten precies welke vakanties goed zijn, o.a. door de reviews en de uitgebreide info op hun site.

Op basis van mijn eigen ervaringen met yoga vakanties heb ik mijn persoonlijke favorieten gekozen. Ik heb deze (helaas :-) niet allemaal zelf gevolgd maar kan ze je wel van harte aanbevelen!

Liefs, Ellen

P.S. Prijzen en informatie onder voorbehoud van wijzigingen

yoga vakantie Spanje wereld van yoga tips Ellen

Extra inspiratie? Bekijk nog meer yoga vakanties naar Bali!

Waarom een Yoga Vakantie naar Bali?

Bali is een heerlijk eiland voor een Yoga Vakantie. De natuur is prachtig, het eten is heerlijk en er hangt een bijzondere sfeer. Er wordt veel gesurfd, mensen zijn laid-back en er is veel te zien. Op Bali kun je terecht voor wat luchtigere yogavakanties, maar ook voor diepergaande retreats met bijvoorbeeld detox en Ayurveda. Super als je op een punt in je leven beland bent, waarbij je jezelf eens goed in de spiegel wilt aankijken.

Wat zijn eigenlijk de verschillen tussen een retraite en een yogavakantie?

 

Wat is een goedkope Yogavakantie naar Bali?

Het voordeel van Bali is, is dat de levensstandaard niet zo duur is in vergelijk met Nederland. Je kunt hier voor relatief weinig geld op mooie locaties verblijven en voor weinig geld in eenvoudigere locaties. Wel is het natuurlijk vrij ver vliegen en dat kost ook geld. Bedenk dus goed wat je wilt en of je het misschien kunt combineren met iets anders.

Lees hier 4 tips voor een goedkope yogavakantie.

Deel deze vakantie met je vriendinnen!

Op de hoogte blijven?

Wil je nieuwtjes en niet-zweverige inspiratie over yoga (vakanties) ontvangen? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Schrijf je in
Heb je feedback voor ons?