Yogastudio Yoganesh Yoga & Yogatherapie

Yoganesh Yoga & Yogatherapie

 • 06-49651461
Omschrijving

Yoganesh Yoga & Yogatherapie is een sfeervolle studio in het Landhuis in de stad, midden in Park Oog in al in Utrecht. Je bent hier elke dag welkom en voor iedereen is er een geschikte groepsles, privéles of yogatherapie. De lessen variëren van intensief tot zeer ontspannend. Je bent nooit te oud, te stijf, te dik of te onervaren om mee te doen! Er wordt les gegeven volgens de YogAlign-methode. Leer beter ademen, laat stress los, en krijg nieuwe energie. Beweeg makkelijker en lichter, win aan vitaliteit en veerkracht. Doorbreek vastgeroeste houdingspatronen en verminder pijnklachten. Je krijgt een soepel en sterk lijf, een gezonde houding en rust in het hoofd.

Yogavormen Meer informatie
 • YogAlign
 • WellWomen Yoga
 • Yin en Restorative Yoga
 • H-yoga
 • Yoga Nidra
 • Bedrijfsyoga
 • Yogatherapie
 • Vinyasa Yoga
Kaart

Wist je dit al over Yoganesh Yoga & Yogatherapie?

 • Een proefles kost hier €10
 • Bij mooi weer zijn de lessen buiten
 • Je kunt hier ook privé les nemen
 • Speciale lessen voor mensen met kanker

Reviews van Yoganesh Yoga & Yogatherapie

Toplocatie, maar vooral heerlijk ontspannen én inspannen geweldig gegeven door Monique, ik ben fan!

Sfeer
Les
Locatie

Inspannen en ontspannen, na een les van Monique voel ik me als herboren. Het is een moment in de week om geestelijke en fysieke spanningen los te laten en weer helemaal op te laden.

Sfeer
Les
Locatie

Met een progressieve ziekte, richtte ik me nogal op verslechteringen. Sinds ik lessen bij Monique volg, is mijn focus weer gericht op verbeteringen. Heel blij (en dankbaar) nu met met mijn balans, houding en ontspanning. Ik ga voor uit!

Sfeer
Les
Locatie

Hele fijne plek om yoga te volgen, alles klopt: locatie, sfeer en de manier hoe Monique de lessen invult. Monique kan met humor en gerichte aanwijzingen iedereen ondersteunen in haar/zijn wensen en individuele ontwikkeling.

Sfeer
Les
Locatie

Tijdens de proefles voelde ik meteen dat deze manier van yoga bij mij past. Kundige aanwijzingen, fijne sfeer, fijne locatie, neutrale geur en op zijn tijd een grapje, zorgen voor mijn wekelijkse oplaadmoment!

Sfeer
Les
Locatie

Ik volg nu ruim 3 jaar lessen bij Monique. ze maakt de lessen heel gevarieerd en ze zijn voor iedereen goed te doen.

Sfeer
Les
Locatie

Ik kom een aantal jaar bij Monique en heb verschillende type lessen gevolgd. Ze is heel laagdrempelig en door de sfeer die ze creëert met humor, de muziek en de sfeervolle ruimte, kun je er goed landen en ontspannen na een drukke dag. Daarnaast vind ik de kleinschaligheid van de groepen prettig. Iedereen kan yogalessen bij haar volgen. Er zijn genoeg hulpmiddel om de houdingen te kunnen doen als dat nodig is en ze let goed op een goede uitvoering.

Sfeer
Les
Locatie

Yoga bij Monique is een feestje! Ik volg al meerdere jaren lessen bij haar en ik ben een groot fan van de yogAlign methode. De lessen zijn fijn; er is ruimte voor humor, rust en de ruimte is sfeervol.

Sfeer
Les
Locatie

Geweldige locatie, maar vooral heerlijk ontspannen én inspannen, super gegeven door Monique, ik ben fan!

Sfeer
Les
Locatie

Schrijf een review


Deel deze studio met je vrienden!

Geef je review

 Wereld van Yoga

Heb jij positieve ervaringen met deze partner? We zouden het erg leuk vinden als je dit wilt delen met andere yogi's!

Geef je review
Heb je feedback voor ons?