Yogastudio Yogaschool Leiden

Yogaschool Leiden

Leiden
  • Haven 54
  • 2312 ML Leiden
  • 06-11364991
Omschrijving

Yogi Frank van den Brink geeft met zijn Yogaschool Leiden les in deze prachtige ruimte. Yoga en meditatie zijn onmisbare en vaste onderdelen geworden in zijn leven. Zijn missie is, om zijn kennis en jarenlange ervaring in Yoga en Meditatie met zijn leerlingen te delen. Elke les bij Yogaschool Leiden bevordert de gezondheid. Zowel lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel. Raja yoga is de insteek en vanuit die basis wordt stap voor stap yoga in het leven van de deelnemers geïntegreerd.

Elke 2e zondag van de maand kun je bij Yogaschool Leiden mediteren in het kader van Stadsverlichting. In het verlengde hiervan wordt er ook een Kerst-, Lente-, Zomer- en Herfstverlichting georganiseerd. Daarnaast is er elke 4e zondag  van de maand een Luistercirkel, waar je ervaringen kunt delen m.b.t. compassie en maatschappelijke betrokkenheid.


Yogavormen Meer informatie
  • Raja Yoga
  • Hatha Yoga
Kaart

Wist je dit al over Yogaschool Leiden?

  • Een proefles is €5, een losse les €12,50
  • 5 lessen zijn €60, 10 lessen €120
  • Elke kwartaal is er een buiten meditatie
  • De lessen worden gegeven bij Yoga Haven

Reviews van Yogaschool Leiden

Prettige sfeer om kennis te maken met yoga. In de lessen ligt de nadruk op wat voor jou mogelijk is. Goede opbouw, waardoor je in korte tijd met veel verschillende oefeningen te maken krijgt. Frank is een prettige docent. Namaste!

Sfeer
Les
Locatie

De lessen van Frank zijn ontzettend prettig. Hij neemt de tijd en legt de focus op de verschillende onderdelen van Raja yoga. Als je meer wilt leren over Raja yoga, dan legt Frank het uit en stuurt je informatie op! De lessen zijn een weldaad voor mijn lijf en geest. De verschillende rek- en strekoefeningen naast de ontspanningsoefeningen zorgen er geregeld voor dat spanningen in mijn rug en schouders verdwijnen! Dat had ik in 10 jaar tijd nog niet eerder meegemaakt (niet bij de chiropractor, masseur en accupuncturist)! Geweldig!

Sfeer
Les
Locatie

De lessen bevallen me zeer goed. Je hebt een hele prettige -ongedwongen- manier waarop je de lessen opbouwt en je persoonlijke verhaal waarvan je steeds een stukje ‘blootgeeft’ maken het extra compleet. Op een of andere manier ontstaat daardoor een verbondenheid die zich ook doorzet in de gesprekken na afloop.

Sfeer
Les
Locatie

Schrijf een review


Deel deze studio met je vrienden!

Geef je review

 Wereld van Yoga

Heb jij positieve ervaringen met deze partner? We zouden het erg leuk vinden als je dit wilt delen met andere yogi's!

Geef je review
Heb je feedback voor ons?