Yogastudio Yogastudio de Cirkel van Bhavana

Yogastudio de Cirkel van Bhavana

Den Haag
  • Wognumstraat 126A
  • 2547 TS Den Haag
  • 070-2154912
Omschrijving

Marijke van der Tas is de ervaren docente van yogastudio De Cirkel van Bhavana. Ze  geeft al sinds 1980 verschillende soorten yogalessen. Ze weet dus heel goed hoe je je houding kunt verbeteren met yoga: Hoe loop je? Hoe sta je? Hoe zit je? Waar is je aandacht? De basis van de lessen bij De Cirkel van Bhavana wordt gevormd door Hatha Yoga en Ciritical Alignment Yoga. Ook zijn er lessen met een rustiger tempo, heel geschikt voor oudere mensen of mensen met veel fysieke klachten.

Yogavormen Meer informatie
  • Hatha Yoga
  • Critical Alignment Yoga
  • Senioren Yoga
Kaart
Lesrooster

Bij Yogastudio de Cirkel van Bhavana kun je terecht voor verschillende lessen of workshops.

Bekijk het lesrooster van Yogastudio de Cirkel van Bhavana!

Wist je dit al over Yogastudio de Cirkel van Bhavana?

  • Een proefles yoga kost hier €10
  • Er zijn ook 'rustige tempo' lessen

Reviews van Yogastudio de Cirkel van Bhavana

Al jaren volg ik twee keer per week een les in de ruime, lichte en rustige studio met genoegen. Veel variatie in de oefeningen en oog voor corrigeren van de houding zijn sterke punten. Mijn houding is zeker verbeterd en ondanks de hernia’s in het verleden heb ik nu nog nauwelijks rugpijn.

Sfeer
Les
Locatie

Na een aantal jaren les van Marijke ben ik me veel bewuster van mijn houding en hoe ik beweeg. Ik heb nu veel minder last van rugpijn. Ik ga graag naar de yogalessen omdat ik er ontspan en fysiek sterker word. Marijke kijkt goed naar wat ik doe en geeft duidelijke aanwijzingen waar ik iets mee kan.

Sfeer
Les
Locatie

Ik volg al jaren yogalessen bij de yogastudio van Marijke, en nog steeds leer ik er nieuwe dingen bij. Zeker nu ze sinds een kleine twee jaar ook critical alignment yogalessen aanbiedt. Een intensieve yogavorm, die je nog bewuster maakt van je houding en spanningsopbouw. Tijdens de lessen besteedt Marijke veel aandacht aan de manier waarop je een yogahouding uitvoert en ze corrigeert je waar nodig persoonlijk op je houding. Ik vind dat heel fijn, want op die manier haal ik nog meer uit de yoga oefeningen. Ze weet door haar jarenlange ervaring ook zoveel! Echt een wonder soms wat ze allemaal aan je manier van staan, liggen, zitten, kan afleiden. Erg leuk ook om te zien hoe dat bij een ander of bij jezelf kan veranderen en verbeteren door haar correcties en aanwijzingen.

Sfeer
Les
Locatie

Schrijf een review


Deel deze studio met je vrienden!

Geef je review

 Wereld van Yoga

Heb jij positieve ervaringen met deze partner? We zouden het erg leuk vinden als je dit wilt delen met andere yogi's!

Geef je review
Heb je feedback voor ons?