Yogastudio Studio ELVI

Studio ELVI

Den Haag
 • Sumatrastraat 265
 • 2585 CR Den Haag
 • 06-16928758
Omschrijving

Studio ELVI is een professionele studio voor yogalessen in Den Haag.

Er worden, 5 dagen per week, goed onderbouwde yogalessen en therapie gegeven. De basis is Critical Alignment Yoga. Naast het ontspannende effect werkt deze vorm van yoga ook corrigerend op de houding. Zo kunnen veel voorkomende klachten aan bijvoorbeeld de nek, schouders, rug en bekken en ook aandoeningen van psychosomatische aard, voorkomen, verlicht of verholpen worden. 

De mooie studio ligt in de Archipelbuurt en is dé plek om met yoga aan je houding te werken in Den Haag.

Yogavormen Meer informatie
 • Critical Alignment Yoga
 • Acro Yoga
 • Yogatherapie
 • Flow lessen
 • Yoga Nidra
Kaart
Lesrooster

Bij Studio ELVI kun je terecht voor verschillende lessen of workshops.

Bekijk het lesrooster van Studio ELVI!

Wist je dit al over Studio ELVI?

 • Een proefles yoga kost hier €10
 • Er zijn Critical Alignment Flow lessen
 • Ze geven diverse thema workshops
 • Geweldige yogafoto's op Social Media!

Reviews van Studio ELVI

Een jaar geleden ben ik begonnen met Critical Alignment Yoga bij Studio Elvi. Ik kwam er terecht omdat ik door hypermobiliteit klachten had die met mijn eigen thuis yoga beoefening niet verbeterden. Ook reguliere fysiotherapie hielp maar tot op zekere hoogte. Wat een verademing om eindelijk ondersteuning te krijgen die aansluit bij mijn lichaam! Na elke les voelt mijn lichaam vrijer én sterker. Een gevoel dat ik nooit had verwacht te ervaren. Tijdens de lessen op zondag voel ik me dankbaar: voor de vakkundigheid en aandachtige begeleiding van Ellen en de fijne sfeer in de studio. Ik ben fan! Tijdens de les geeft Ellen precieze aanwijzingen om de asanas zodanig uit te voeren dat je ook echt de spieren en gewrichten bereikt waar het om gaat. Ellen beantwoord alle vragen met geduld en aandacht, zodat ik met vertrouwen elke keer weer een laag dieper durf te gaan, spanning los kan laten en mijn vertrouwen in mijn lichaam vergroot. Ik kan iedereen die geïnteresseerd is in yoga aanraden om deze bijzondere yoga stijl eens te proberen. In de afgelopen maanden heb ik alle benodigdheden aangeschaft om ook elke dag thuis de oefeningen te doen. Met de aanwijzingen uit de les kan ik thuis weer verder om mijn beoefening te verdiepen en mijn lichaam steeds beter te begrijpen. Ook voor wie het fijn vindt om op avontuur te gaan in diepere bewustzijnslagen is deze studio een aanrader. Tijdens de lessen Yoga Nidra, maar ook tijdens de CAY lessen zorgt Ellen ervoor dat je door vertraging tijdens de oefeningen steeds bewuster wordt van wat er in je lichaam, geest en energiesysteem gebeurt.

Sfeer
Les
Locatie

Ellens manier van lesgeven is van een klasse die ik nog niet eerder ben tegengekomen. Haar subtiele aanwijzingen zijn glashelder en komen vaak op precies het juiste moment. De lesopbouw is zeer structureel en evenwichtig en werkt toe naar een geavanceerde eindhouding. Of die bereikt wordt is niet belangrijk (de weg is het doel) maar vaak komen mensen verrassend veel verder dan ze voor mogelijk hielden. De focus bij deze vorm van yoga ligt bij het beschermen, leren kennen en in lijn brengen van de rug. Sinds kort geeft Ellen ook Nidra Yoga en ook daar geeft ze zeer precieze instructies die vrij snel tot een heldere staat van diepe ontspanning leiden.

Sfeer
Les
Locatie

Schrijf een review


Deel deze studio met je vrienden!

Geef je review

 Wereld van Yoga

Heb jij positieve ervaringen met deze partner? We zouden het erg leuk vinden als je dit wilt delen met andere yogi's!

Geef je review
Heb je feedback voor ons?