Yoga in Utrecht

yoga-in-utrecht-studio's-gracht-water-2

Yoga in Utrecht

  • Ben jij op zoek naar een yogaschool in Utrecht?
  • Wil je weten of jouw favoriete yogasoort in jouw buurt gegeven wordt?
  • Wil je gaan beginnen met yoga in Utrecht en wil je weten waar je dit allemaal kunt doen in de Domstad?

 

Dan is dit een handig overzicht voor yogastudio's in Utrecht!

Wij vertellen je bij welke studio’s je welke yogasoorten kunt vinden, wat de verschillen zijn en waar je terecht kunt voor een proefles.

 

Om het overzichtelijk te maken hebben we Utrecht grofweg opgeknipt in delen. Klik op het stadsdeel waar jij wilt kijken!

Utrecht Centrum

Utrecht Noord

Utrecht Oost

Utrecht West

We kunnen ons voorstellen dat je misschien in deze fase nog niet zeker weet welke yogasoort je wilt gaan doen. Er zijn er namelijk zoveel! Wij hebben de meest voorkomende yogavormen op een rijtje gezet voor meer inspiratie.

1. YOGA UTRECHT CENTRUM E.O.

 

yoga studio's utrecht yogaruimte

Yoga Utrecht is een mooie yogastudio in een sfeervolle werfkelder in de luwte van het drukke Utrechtse centrum. De lessen worden gegeven door professionele docenten die een veilige, nuchtere en niet-prestatiegerichte manier van beoefenen nastreven. Heel toegankelijk dus!bikram yoga studio's utrecht grote zaal met mensen

Bikram Yoga Utrecht is een mooie, ruime yogastudio in Utrecht Centrum, vlakbij de Sterrenwacht. De lessen verlopen volgens een vaste volgorde en worden beoefend in een ruimte van 38 graden. Hierdoor ontwikkel je met deze yoga een combinatie van kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en evenwicht.

 


pure energy yoga studio's utrecht groepsles

Pure Energy Yoga is er voor iedereen die meer vreugde, energie, balans en rust wil ervaren. Met een team van ervaren en gecertificeerde yoga-professionals creëren zij een sfeer waar iedereen zich veilig en thuis kan voelen.

 


yoga studio's point utrecht oudegracht witte yogaruimte met half rond dak

Yoga Point Oudegracht is een professionele yogastudio in het centrum van Utrecht. In twee mooie yogazalen worden veel verschillende yogalessen en Pilates gegeven. Tijdens de lessen werk je hier aan ontspanning, souplesse en kracht.

  


Veel mensen kopen een eigen yogamat. Overweeg jij dat ook? Lees mijn tips hoe je de beste yogamat kiest. Liever meteen shoppen voor een nieuwe yogamat?


2. YOGA UTRECHT NOORD E.O.


Utrecht Noord Oost

yoga studio's bij het park utrecht lichte yogaruimte met witte muren

Yoga bij het Park is een inspirerende yogastudio tegenover het Griftpark, vol persoonlijke aandacht van eigenaressen Dolores en Annemieke. Met hun oprechte passie voor yoga geven ze les in kleine groepen.

Bij deze yogastudio is de Yogacadeaubon te besteden! Utrecht Wittevrouwen

yoga studio's utrecht yoga moves mensen volgen les

Yoga Moves is een professionele, internationale yogastudio in het Noordoosten van de stad. De studio is er voor iedereen en voor elk lichaam. Er zijn veel verschillende yogalessen, van rustige Yin lessen tot actievere Ashtanga lessen. Ook is er Hot Yoga!


 

Utrecht Noord West

yoga studio's utrecht aan de vecht mirelle

Bij Yoga aan de Vecht wordt Hatha yoga gegeven, en draait het vooral om adem, beweging en bewustzijn. De lessen worden gegeven in kleine groepen, waardoor er een vertrouwde sfeer ontstaat en er tijd is voor persoonlijke aandacht.

 


 Als je van lezen houdt, pak dan eens een inspirerend boek om je er wat meer in te verdiepen. Leuk en leerzaam! Ik geef je 10 tips voor inspirerende boeken over yoga, meditatie en mindfulness.

3. YOGA UTRECHT OOST E.O.

 

Utrecht Abstede

yoga studio's footprint yogaschool utrecht oost yogales in natuur

Bij YOGA footprint kun je terecht voor wekelijkse groepslessen, privé lessen, workshops of retreats. De sfeer is open, vriendelijk en gemoedelijk. Je werkt hier vanuit je eigen mogelijkheden op fysiek, energetisch en mentaal niveau. De lessen worden op maandagavond gegeven.

 

Wil je eerst nog wat meer lezen over tips voor yoga voor beginners

4. YOGA UTRECHT WEST E.O.

 

Utrecht Nieuw Engeland

yoga studio's akasha utrecht drie vrouwen doen yoga

Studio Akasha is een knusse studio voor yoga en massage. Het is een kleinschalige school met een rustige sfeer. Behalve voor yoga, kun je hier ook terecht voor mindfulness en heerlijke voetreflex- en shiatsu massages.

Bij deze yogastudio is de Yogacadeaubon te besteden! 

 

Utrecht Lombok

flow yoga studio's utrecht lombok yogazaal zwarte vloer

FlowYoga is eigentijdse vorm van yoga en bestaat uit een vloeiende mix van Hatha Yoga, Dru Yoga, Qi-gong, Kasmir Yoga en Tibetaanse Kum Nye. In elke les staat 1 van de 5 elementen (hout, metaal, aarde, vuur, water) centraal. Flow Yoga heeft ook een locatie in Utrecht Wittevrouwen!

 

 

Utrecht Oog in Al

yoga studio yoganesh utrecht oog in al yogazaal

In de fijne studio van Yoganesh Yoga & Yogatherapie wordt les gegeven volgens de YogAlign-methode. Leer beter ademen, laat stress los, en krijg nieuwe energie. Beweeg makkelijker en lichter, win aan vitaliteit en veerkracht. Krijg een soepel & sterk lijf, een gezonde houding en rust in het hoofd. Bij deze yogastudio is de Yogacadeaubon te besteden!yoga in utrecht overzicht studio's cadeaubon

Ben jij al ‘hooked’ van yoga en gun jij iemand anders dit ook?

Geef hem of haar dan de yogacadeaubon® deze verjaardag, Kerst of zomaar. Hiermee geef je iemand wel yoga cadeau, zonder vooraf voor diegene te bepalen wat/waar/wanneer hij of zij yoga gaat proberen.


Wil je ook zo'n handig overzicht voor Den Haag of Rotterdam? Bekijk dan ons overzicht per wijk voor  Yoga in Den Haag of Yoga in Rotterdam. Als je wilt zoeken in andere plaatsen of bijvoorbeeld op yogavorm, kun je via de Yogazoeker™ onze handige database van yogascholen gebruiken!

Laat je vrienden dit ook weten!

Zoek een yogastudio

Gebruik onze Yogazoeker™ voor een fijne yogastudio bij jou in de buurt!

Naar de yogastudio's

Yogashoppen?

Leuk als je ons volgt op Facebook!

Op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwtjes en niet-zweverige inspiratie over yoga? Meld je aan voor ons yoganieuws!

Meld je aan
Heb je feedback voor ons?