Yoga in Rotterdam

yoga in rotterdam

Wil jij beginnen met Yoga in Rotterdam?


Yoga in Rotterdam: dit is een handig overzicht met yogastudio's!

  1. We vertellen je welke yogastudio’s je in welk stadsdeel kunt vinden en wat de verschillen tussen de meest voorkomende yogasoorten zijn.
  2. Bij alle studio’s kun je een proefles doen, neem daarvoor contact op met de betreffende yogastudio. Om een volledig beeld te krijgen van de studio, adviseren we je om ook door te klikken naar hun eigen website.
  3. Om het overzichtelijk te maken hebben we Rotterdam opgeknipt in delen. Klik op het stadsdeel waar jij wilt kijken! 


Rotterdam Centrum

Rotterdam Noord/Noord Oost

Rotterdam West

Rotterdam Oost 

Rotterdam Zuid

1. YOGA ROTTERDAM CENTRUM

Als je yoga in Rotterdam Centrum wilt gaan doen, kun je kiezen uit vele yogasoorten en net zoveel yogastudio’s. Je kunt o.a. terecht bij:

 

yoga rotterdam centrum yogastudio yogagroundYogaground is de hippe yogastudio van Ferdinand Berghuijs. Vlakbij Centraal Station dus makkelijk bereikbaar. Er is Hot Yoga, Power Yoga en zelfs yoga voor in je lunchpauze. Ook geeft Yogaground regelmatig yoga op allerlei buitenplekken in de stad!yoga rotterdam centrum yogastudio charles hond

Yogastudio Charles Hond is een gespecialiseerde Iyengar yogastudio, met ruim 30 jaar ervaring en veel kennis. Iyengar Yoga is een actieve, sportieve yogavorm waarbij je je lichaam ontwikkelt en de stress van alledag grondig aanpakt. Het is dé ideale combinatie tussen inspanning en ontspanning!yoga rotterdam centrum studio yoga cabanaYoga Cabana is een bijzondere plek voor 1 daagse retraites. Heerlijk als mini- vakantie! Yoga Cabana vind je aan de Westzeedijk, vlakbij Het Park bij de Euromast.  De retraites bestaan o.a. uit Hatha Yoga en meditatie.2. YOGA ROTTERDAM NOORD/NOORD OOST

Dit deel van de stad bestaat onder andere uit de volgende wijken:

Rotterdam Hillegersberg 


yoga rotterdam noord oost studio hillegersberg

In deze wijk is STUDIO Hillegersberg een aanrader. STUDIO Hillegersberg is gevestigd in een voormalige, industriële werkplaats. Je kunt er terecht voor dans, massages, yoga en yoga barre!


Rotterdam Schiebroek


yoga rotterdam noord schiebroek hot yoga place

Hier is de professionele studio van Esther van ’t Wout gevestigd: Hot Yoga Place. Uniek, want alleen voor vrouwen! Alle yoga (waaronder Yin en Hatha Yoga) wordt gegeven in een verwarmde yogazaal.Rotterdam Blijdorp-Bergpolder


yoga rotterdam noord oost yogastudio blije boeddha yogaHier vind je de frisse yogalocatie van Esther Wevers: Blije Boeddha Yoga. Blije Boeddha Yoga is gespecialiseerd in yoga en massage op het gebied van zwangerschap en baby’s maar er is ook Hatha Yoga.


Rotterdam Oude Noorden


yoga rotterdam noord oost yogastudio meander yoga

Dichtbij het Oude Noorden ligt de mooie locatie van Meander Yoga. Hier wordt Hatha Yoga gegeven in de Saswitha Yoga stijl. Hierbij wordt Hatha Yoga beoefend met grote nadruk op de ademhaling.

 


3. YOGA IN ROTTERDAM WEST

Voor yoga in Rotterdam West hebben we de volgende wijken op een rijtje gezet:


Rotterdam Nieuw Mathenesse


yoga in rotterdam west integrale yoga schiedamVlakbij Nieuw Mathenesse ligt Integrale Yoga Schiedam. Eigenaresse Cecilia Huisman geeft op zeer persoonlijke en professionele wijze Critical Alignment Yoga, Dru Yoga en H-yoga, speciaal voor (ex-)kankerpatienten.


 

4. YOGA IN ROTTERDAM OOST


Rotterdam Capelle aan den IJssel


yoga rotterdam oost capelle aan den ijssel gewoon yoga

Net buiten Rotterdam (maar heeel dichtbij) ligt de studio Gewoon Yoga. Bij Gewoon Yoga kun je heerlijke lessen Do-In yoga en zwangerschapsyoga volgen. Gewoon Yoga is gevestigd in centrum Sensibel en ligt vlak naast treinstation Schollevaar. Handig!


5. YOGA IN ROTTERDAM ZUID

 

Rotterdam Charlois


yoga in rotterdam zuid charlois yogastudio kingfisher yogaIn dit deel van Rotterdam Zuid vind je Kingfisher Yoga. Eigenaresse Marijke van der Graaf is gespecialiseerd in het geven van privé lessen Yin Yoga. Ze  komt meestal bij haar yogi’s thuis of ze spreekt af op een andere fijne plek. Een echte aanrader om eens zo’n les te doen waarbij alle aandacht naar jou gaat!


Afrikaanderbuurt


yogastudio de yogajuf rotterdam zuid kleiner

Er zijn niet veel yogastudio's op Rotterdam Zuid maar gelukkig is er De Yogajuf. In de sfeervolle studio van De Yogajuf kun je in een heerlijk rustgevende ruimte yoga doen. Van rustige tot wat stevigere yogavormen, net wat bij je past!

Als je niet altijd op dezelfde plek yoga doet, is een eigen yogamat heel fijn. Dan heb je altijd je eigen plekje bij je. Dit zijn aanraders voor goede yogamatten en handige yogatassen om de mat mee te nemen!

P.S. Wil je weten waarom yoga zo'n fijne toevoeging is van je city trip naar Rotterdam? We schreven over 5 tips voor indoor winter yoga op de site van Rotterdam Tourist Information..

Laat je vrienden dit ook weten!

Zoek een yogastudio

Gebruik onze Yogazoeker voor een fijne yogastudio bij jou in de buurt!

Naar de yogastudio's

3 x Ellen

  • Down-to-earth én spiritueel
  • Drinkt wijn én groene thee
  • Leeft lekker druk én bewust
Meer over mij!

Leuk als je mij volgt op Facebook!

Op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwtjes en niet-zweverige inspiratie over yoga? Meld je aan voor ons yoganieuws!

Meld je aan
Heb je feedback voor ons?