Yoga in Rotterdam

yoga in rotterdam

Yoga in Rotterdam

  •      Ben jij op zoek naar een leuke yogaschool in Rotterdam?
  •      Wil jij weten of jouw favoriete yogasoort in jouw buurt gegeven wordt?
  •      Start jij net je zoektocht naar yoga in Rotterdam?

Dan is dit een handig overzicht voor Yoga in Rotterdam voor je!

Wij vertellen je bij welke studio’s je welke yogasoorten kunt vinden, wat de verschillen zijn en waar je terecht kunt voor een proefles. Om het overzichtelijk te maken hebben we Rotterdam opgeknipt in delen. Klik op het stadsdeel waar jij wilt kijken! 

Rotterdam Centrum

Rotterdam Noord/Noord Oost

Rotterdam West

Rotterdam Oost

Rotterdam Zuid

Kijk waar jij je op wilt richten en lees meer over de scholen die zich in dat gebied bevinden.


We kunnen ons voorstellen dat je misschien in deze fase nog niet zeker weet welke yogasoort je wilt gaan doen. Wij hebben de meest voorkomende yogavormen op een rijtje gezet voor meer inspiratie!

 

1. YOGA ROTTERDAM CENTRUM

Als je yoga in Rotterdam Centrum wilt gaan doen, kun je kiezen uit vele yogasoorten en net zoveel yogastudio’s. Je kunt o.a. terecht bij:

 

yoga rotterdam centrum yogastudio yogagroundYogaground is de hippe yogastudio van Ferdinand Berghuijs. Vlakbij Centraal Station dus makkelijk bereikbaar. Er is Hot Yoga, Power Yoga en zelfs yoga voor in je lunchpauze.
yoga rotterdam centrum yogastudio bodhi

Bodhi is een mooie yogastudio, gelegen aan de Hoogstraat, richting Oostplein. Hier kun je o.a. Hatha, Yin, Ashtanga en Kundalini Yoga volgen. Ook geven ze mindfulness lessen!

 yoga rotterdam centrum yogastudio charles hond

Charles Hond is een authentieke Iyengar yogastudio, vlakbij de Erasmusbrug in Rotterdam Centrum. Opgericht door wijlen Charles Hond, wiens gedachtegoed wordt voortgezet door zijn vrouw en de docenten.

 Bij deze yogastudio is de Yogacadeaubon te besteden!yoga rotterdam centrum yogastudio villa yoga

Villa Yoga is een fijne yogaschool voor (met name) Integrale Yoga en Aerial Yoga. Er heerst een gezellige sfeer en ze zijn vlakbij het Hofplein gevestigd.

Bij deze yogastudio is de Yogacadeaubon te besteden!

 


yoga rotterdam centrum yogastudio justflowyoga

Justflowyoga is het yogabedrijf van Angela van Grieken. Angela geeft Flow Yoga, Pilates en Yin Yoga in kleinere groepen, met een down to earth sfeer.

 yoga rotterdam centrum studio yoga cabana

Yoga Cabana is een bijzondere plek voor 1 daagse retraites. Heerlijk als mini- vakantie! Yoga Cabana vind je aan de Westzeedijk, vlakbij Het Park bij de Euromast.  De retraites bestaan o.a. uit Hatha Yoga en meditatie.
Veel mensen kopen een eigen yogamat. Overweeg jij dat ook? Lees mijn tips hoe je de beste yogamat kiest. Liever meteen shoppen voor een nieuwe yogamat? 

2. YOGA ROTTERDAM NOORD/NOORD OOST

Dit deel van de stad bestaat onder andere uit de volgende wijken:

Rotterdam Hillegersberg 


yoga rotterdam noord oost studio hillegersberg

In deze wijk is STUDIO Hillegersberg een aanrader. STUDIO Hillegersberg is uniek in zijn soort want je kunt er terecht voor dans, massages, yoga en de mooie Bed & Breakfast kamers in de studio!

Bij deze yogastudio is de Yogacadeaubon te besteden! 


Rotterdam Schiebroek


yoga rotterdam noord schiebroek hot yoga place

Hier is de professionele studio van Esther van ’t Wout gevestigd: Hot Yoga Place. Uniek, want alleen voor vrouwen! Alle yoga (waaronder Yin en Hatha) wordt gegeven in een verwarmde yogazaal.

Bij deze yogastudio is de Yogacadeaubon te besteden! Rotterdam Blijdorp-Bergpolder


yoga rotterdam noord oost yogastudio blije boeddha yogaHier vind je de frisse yogalocatie van Esther Wevers: Blije Boeddha Yoga. Blije Boeddha Yoga is gespecialiseerd in yoga en massage op het gebied van zwangerschap en baby’s maar er is ook Hatha Yoga.

Bij deze yogastudio is de Yogacadeaubon te besteden! 


Rotterdam Oude Noorden


yoga rotterdam noord oost yogastudio meander yoga

Dichtbij het Oude Noorden ligt de mooie locatie van Meander Yoga. Hier wordt Hatha Yoga gegeven in de Saswitha stijl. Hierbij wordt Hatha Yoga beoefend met grote nadruk op de ademhaling.

 


yoga in rotterdam noord studio miramira

Studio MiraMira is een van de weinigen in Rotterdam die Ashtanga Yoga geeft volgens de Mysore methode. Kort gezegd krijgt iedereen hierbij les in zijn eigen tempo. Daarnaast vind je hier Yin yogalessen en is eigenaresse Mira dol op dansen, skaten en acrobatiek.yoga in rotterdam noord oost yogastudio yoga maya

Ook in de richting van het Oude Noorden ligt de studio van Yoga Maya. Yoga Maya is een frisse yogastudio met een warme sfeer. Ook zij zijn een van de weinige yogastudio's in Rotterdam die Ashtanga Yoga aanbieden volgens de traditionele Mysore methode.

 

Als je van lezen houdt, pak dan eens een inspirerend boek om je er wat meer in te verdiepen. Leuk en leerzaam! Ik geef je 10 tips voor inspirerende boeken over yoga, meditatie en mindfulness.

3. YOGA IN ROTTERDAM WEST

Voor yoga in Rotterdam West hebben we de volgende wijken op een rijtje gezet:


Rotterdam Nieuw Mathenesse


yoga in rotterdam west studio integrale yoga schiedam

Vlakbij Nieuw Mathenesse ligt Integrale Yoga Schiedam. Eigenaresse Cecilia Huisman geeft op zeer persoonlijke en professionele wijze Critical Alignment Yoga, Dru Yoga en H-yoga, speciaal voor (ex-)kankerpatienten.

Bij deze yogastudio is de Yogacadeaubon te besteden!


Rotterdam Middelland

yoga in rotterdam west yogastudio integrale yoga nederland


Aan de prachtige Heemraadssingel vind je Integrale Yoga Nederland, in een prachtig oud pand. In dit overkoepelende centrum voor Integrale Yoga in Nederland kun je lessen volgen maar ook yogaopleidingen.

Bij deze yogastudio is de Yogacadeaubon te besteden! 


Rotterdam Delfshaven


yoga in rotterdam west delfshaven studio kompassie yoga

In het prachtige, oude Delfshaven ligt de studio van Kompassie Yoga. Hier kun je verschillende soorten yoga volgen: van Aerial Yoga tot Hatha Yoga en van Yin Yoga tot Ashtanga Yoga. Ook zijn er lessen in een verwarmde ruimte! Bij deze yogastudio is de Yogacadeaubon te besteden!  


Wil je eerst nog wat meer lezen over yoga voor beginners? We hebben wat tips voor je op een rijtje gezet.


 

4. YOGA IN ROTTERDAM OOST

Rotterdam Oost bestaat onder andere uit de volgende wijken:


Rotterdam Crooswijk

yoga in rotterdam oost yogastudio yoga met lef

Yoga met Lef! is gevestigd in een oud schoolgebouw aan de Rusthoflaan in Crooswijk. In een prachtige, sfeervolle ruimte geven Monique van Driel en haar collega’s yoga, meditatie en afwisselende workshops. Bijzonder bij deze studio is dat je kunt betalen via waardebepaling achteraf. 

Bij deze yogastudio is de Yogacadeaubon te besteden! 


yoga in rotterdam oost yogastudio doyoga

Tussen het Centrum en Crooswijk in vind je yogastudio Doyoga van Judith Wolters. Hier vind je klassieke Hatha Yoga lessen met persoonlijke aandacht en individuele correctie. Iedereen werkt op zijn eigen niveau dus je kunt op elk moment instromen!Rotterdam Ommoord


yoga in rotterdam ommoord studio centrum het lichtIn een mooie, frisse studio kun je bij Centrum Het Licht verschillende soorten yoga volgen, o.a. Hatha Yoga, Pilates en Zwangerschapsyoga. Ook zijn er vele andere activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Ga gerust een proefles doen!

Bij deze yogastudio is de Yogacadeaubon te besteden! 


5. YOGA IN ROTTERDAM ZUID

 

Rotterdam Charlois


yoga in rotterdam zuid charlois yogastudio kingfisher yogaIn dit deel van Rotterdam Zuid vind je Kingfisher Yoga. Eigenaresse Marijke van der Graaf is gespecialiseerd in het geven van prive lessen Yin Yoga. Ze  komt meestal bij haar yogi’s thuis of ze spreekt af op een andere fijne plek. Een echte aanrader om eens zo’n les te doen waarbij alle aandacht naar jou gaat!

Bij deze yogastudio is de Yogacadeaubon te besteden! yoga in rotterdam yoga cadeaubon geven

Ben jij al ‘hooked’ van yoga en gun jij iemand anders dit ook?

Geef hem of haar dan de yogacadeaubon® deze verjaardag, Kerst of zomaar. Hiermee geef je iemand wel yoga cadeau, zonder vooraf voor diegene te bepalen wat/waar/wanneer hij of zij yoga gaat proberen.


Wil je ook zo'n handig overzicht voor Den Haag of Utrecht? Bekijk dan ons overzicht per wijk voor  Yoga in Den Haag en Yoga in Utrecht. Als je wilt zoeken in andere plaatsen of bijvoorbeeld op yogavorm, kun je via de Yogazoeker™ onze handige database van yogascholen gebruiken!

Laat je vrienden dit ook weten!

Zoek een yogastudio

Gebruik onze Yogazoeker™ voor een fijne yogastudio bij jou in de buurt!

Naar de yogastudio's

Yogashoppen?

Leuk als je ons volgt op Facebook!

Op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwtjes en niet-zweverige inspiratie over yoga? Meld je aan voor ons yoganieuws!

Meld je aan
Heb je feedback voor ons?