Yoga in Den Haag


yoga in den haag gebouwen ministeries 

Yoga in Den Haag

  • Ben jij op zoek naar een fijne yogastudio in Den Haag?
  • Wil jij weten of jouw favoriete yogavorm in jouw buurt gegeven wordt?
  • Start jij net je zoektocht naar yoga in Den Haag en wil je weten waar je allemaal terecht kunt?

Dan is dit een handig overzicht voor yoga in Den Haag!

Wij vertellen je bij welke studio’s je welke yogasoorten kunt vinden, wat de verschillen zijn en waar je terecht kunt voor een proefles. Om het overzichtelijk te maken hebben we Den Haag grofweg opgeknipt in delen. Klik op het stadsdeel waar jij wilt kijken!

Den Haag Centrum

Den Haag Noord

Den Haag Oost

Den Haag Segbroek/West

We kunnen ons voorstellen dat je misschien in deze fase nog niet zeker weet welke yogasoort je wilt gaan doen. Er zijn er namelijk zoveel!

Wij hebben de meest voorkomende yogavormen op een rijtje gezet voor meer inspiratie.

1. YOGA DEN HAAG CENTRUM E.O.

Den Haag Centrum


yoga den haag centrum yogastudio saktiisha

Saktiisha heeft een studio in het centrum van Den Haag en eentje op het Haagse Hogeschool plein. De studio's zijn toegankelijk voor iedereen die een of meer facetten van yoga wil beoefenen. Je kunt hier cursussen, losse workshops en opleidingen volgen. Er heerst een inspirerende en ontspannen sfeer, waar je vooral jezelf kunt zijn!yoga den haag centrum yogastudio diana van gelder

Bij Diana van Gelder vind je gevarieerde yogalessen waardoor je telkens wordt verrast en geprikkeld. De lessen zijn evenwichtig en omvatten stevige en zachte, dynamische en statische oefeningen, altijd ondersteund door de ademhaling. Er wordt o.a. Hatha Yoga en Yin Yoga gegeven.


Den Haag Zeeheldenkwartier


yoga den haag centrum yogastudio sunshine yoga

Van Sunshine Yoga, de zonnige studio van Jacqui Howles, word je direct vrolijk. Jacqui geeft verschillende soorten yoga en de studio is toegankelijk voor beginners en gevorderden. Ook zijn er maandelijkse losse workshops en is er bij mooi weer buiten yogales.yoga den haag centrum yogastudio frits humme

Bij de lessen van Humme Yoga staan de 7 spirituele wetten van Deepak Chopra vaak centraal. Naast yogahoudingen vormen ook ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen een onderdeel van de lessen. Iedereen kan terecht bij Humme Yoga, leeftijd of ervaring speelt geen rol.


Den Haag Archipelbuurt


yoga den haag centrum studio elvi

De basis van de lessen en therapie bij Studio ELVI wordt gevormd door Critical Alignment Yoga. Naast het ontspannende effect werkt deze yogavorm ook corrigerend op de houding. Gedurende 5 dagen per week kun je terecht bij deze professionele yogastudio van Ellen Pronk.

Bij deze yogastudio is de Yogacadeaubon te besteden! 


Den Haag Willemspark


yoga den haag centrum yogastudio city retreat

The City Retreat is een yoga oase middenin Den Haag. Je kunt hier verschillende soorten yoga volgen zoals Ashtanga Yoga en Hatha Yoga maar ook Pilates. Het team van ervaren leraren zorgt ervoor dat je je echt even helemaal kunt terugtrekken uit het stadse leven.yoga den haag centrum yogastudio body flex catharina

Bij studio Body Flex 100% Catharina geeft Catharina Blijlevens met veel passie yoga en Pilates. Kwaliteit in de lessen is erg belangrijk voor Catharina. De groepen zijn niet zo groot dus er is veel persoonlijke aandacht. Bij deze yogastudio is de Yogacadeaubon te besteden! 


Veel mensen kopen een eigen yogamat. Overweeg jij dat ook? Lees mijn tips hoe je de beste yogamat kiest. Liever meteen shoppen voor een nieuwe yogamat?


2. YOGA DEN HAAG NOORD E.O.

Den Haag Scheveningen


yoga den haag noord yogastudio yogaseads

Yogaseads is een gezellige yogaschool in een oude melkfabriek in hartje Scheveningen, vlakbij zee. Er heerst in deze studio een fijne, persoonlijke sfeer en de docenten werken met individuele aandacht en begeleiding. Er zijn elke dag verschillende soorten yogalessen, dus keuze genoeg!


Den Haag Scheveningse Bosjes


yoga den haag noord yogastudio delight yoga

Delight Yoga is een prachtige yogastudio waar veel aandacht is besteed aan de inrichting zodat je je veilig, fijn en ontspannen voelt. Delight Yoga vindt namelijk dat yoga bedoeld is om dichter bij je ware zelf te komen. Met hun grote lesaanbod vind je hier zeker een passende les!  3. YOGA DEN HAAG OOST E.O.

Den Haag Nassaubuurt


yoga den haag oost yogastudio haagse hout

Bij Yoga Haagse Hout geeft Odette Dinklo Kundalini yoga. Dit is een combinatie van verschillende yogatechnieken namelijk dynamische oefeningen, meditatie en aandacht voor je ademhaling. Odette maakt hierbij gebruik van achtergrondmuziek en mantra's. Kom het proberen!


Den Haag Benoordenhout


yoga den haag oost yogastudio iyengar yoga benoordenhout

De yogalessen van Iyengar Yoga Benoordenhout worden gegeven in het souterrain van het monument 'De Rode Olifant' aan het Malieveld. Deze vorm van yoga daagt je uit om je gewoontes te onderzoeken, je grenzen te verleggen en je sensitiviteit te ontwikkelen.


Bij deze yogastudio is de Yogacadeaubon te besteden! yoga den haag oost yogastudio khagaya yoga

De lessen bij Khagaya Yoga duren twee uur. Tijdens de les wordt er aandacht besteed aan zowel intensieve en vloeiende yogaoefeningen, als verdieping in bepaalde houdingen. Ook wordt er gewerkt aan de verbinding tussen je lichaam, je hoofd, hart en ziel. 


Den Haag Binckhorst


yoga den haag oost yogastudio yogafabriek

De Yogafabriek is een yogastudio gevestigd in de Caballero Fabriek in Den Haag. Er wordt yoga gegeven in de vorm van groepslessen en op privé basis. Er wordt Critical Alignment yoga gegeven in deze studio en deze lessen kun je 6 keer per week volgen.Als je van lezen houdt, pak dan eens een inspirerend boek om je er wat meer in te verdiepen. Leuk en leerzaam! Ik geef je 10 tips voor inspirerende boeken over yoga, meditatie en mindfulness. 


4. YOGA DEN HAAG SEGBROEK/WEST E.O.

Den Haag Vruchtenbuurt


yoga den haag west yogastudio zinaaz

Zinaaz is een fijne, ruime locatie in de Vruchtenbuurt van Den Haag. Bij Zinaaz kunnen allerlei cursussen worden gegeven, maar de nadruk ligt op yoga. Er zijn ongeveer 16 yogalessen per week, die door verschillende enthousiaste en professionele leraren gegeven worden.


Den Haag Rustenburg


yoga den haag west yogastudio de cirkel

De docenten van yogastudio De Cirkel hebben sinds 1980 ervaring met het lesgeven in yoga. Zij weten heel goed hoe je gecorrigeerd kunt worden om zo optimaal mogelijk te profiteren van je yogabeoefening. En dit is wat hun passie is: mensen verder vooruit helpen door yoga. yoga den haag cadeaubon

Ben jij al ‘hooked’ van yoga en gun jij iemand anders dit ook?

Geef hem of haar dan de yogacadeaubon® deze verjaardag, Kerst of zomaar. Hiermee geef je iemand wel yoga cadeau, zonder vooraf voor diegene te bepalen wat/waar/wanneer hij of zij yoga gaat proberen.


Wil je ook zo'n handig overzicht voor Rotterdam of Utrecht? Bekijk dan ons overzicht per wijk voor Yoga in Rotterdam en Yoga in Utrecht. Als je wilt zoeken in andere plaatsen of bijvoorbeeld op yogavorm, kun je via de Yogazoeker™ onze handige database van yogascholen gebruiken!

Laat je vrienden dit ook weten!

Zoek een yogastudio

Gebruik onze Yogazoeker™ voor een fijne yogastudio bij jou in de buurt!

Naar de yogastudio's

Yogashoppen?

Leuk als je ons volgt op Facebook!

Op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwtjes en niet-zweverige inspiratie over yoga? Meld je aan voor ons yoganieuws!

Meld je aan
Heb je feedback voor ons?