Yoga in Den Haag


yoga in den haag

Wil jij beginnen met Yoga in Den Haag?


Yoga in Den Haag: dit is een handig overzicht met yogastudio's!

Eerst delen we onze top 5 van yogastudio's in de regio Den Haag met je. Verder naar beneden kun je naar andere studio's zoeken als je klikt op het stadsdeel waar je woont.


TOP 5 YOGASTUDIO'S REGIO DEN HAAG


Yogastudio saktiisha yoga

yoga den haag centrum studio saktiisha

Saktiisha is geleden aan het rand van het centrum. Iedereen kan hier in een ontspannen en inspirerende sfeer cursussen, losse workshops en opleidingen volgen. De studio is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en na 17:00 op werkdagen en in weekenden kun je er gratis parkeren. 


Yogastudio Helder Yoga

yoga den haag scheveningen helder yoga

Helder Yoga is een heerlijke studio waar openheid, vriendelijkheid en verbinding heerst. Het ademt echt de sfeer van strand en zee. Er is een breed aanbod van lessen: van dynamisch tot rustig. Er zit zéker iets voor je bij! En....in de zomer is er yoga op het strand!


Yogastudio Iyengar Yoga Benoordenhout

yoga den haag oost yogastudio iyengar yoga benoordenhout

De yogalessen van Iyengar Yoga Benoordenhout worden gegeven in het souterrain van het monument 'De Rode Olifant' aan het Malieveld. Deze vorm van yoga daagt je uit om je gewoontes te onderzoeken, je grenzen te verleggen en je sensitiviteit te ontwikkelen.


Yogastudio Zinaaz

yoga den haag west yogastudio zinaaz

Zinaaz is een fijne, ruime locatie in de Vruchtenbuurt van Den Haag. Bij Zinaaz kunnen allerlei cursussen worden gegeven, maar de nadruk ligt op yoga. Er zijn ongeveer 24 yogalessen per week, die door verschillende enthousiaste en professionele leraren gegeven worden.


Yogastudio Mijn Yoga Studio

yogastudio mijn yoga stuio den haag voorburg mini

In het historische centrum van Voorburg ligt de sfeervolle Mijn Yoga Studio van Edith Wientjens. Je kunt hier terecht voor fijne lessen van ervaren en geschoolde docenten. Er wordt o.a. Yin, Hatha en Vinyasa Yoga gegeven.

1. YOGA DEN HAAG CENTRUM E.O.

Den Haag Centrum


yoga den haag centrum yogastudio diana van gelder

Bij Diana van Gelder vind je gevarieerde yogalessen waardoor je telkens wordt verrast en geprikkeld. Er wordt o.a. Hatha Yoga en Yin Yoga gegeven.


Den Haag Zeeheldenkwartier


yoga den haag centrum yogastudio sunshine yoga

Van Sunshine Yoga, de zonnige studio van Jacqui Howles, word je direct vrolijk. Jacqui geeft verschillende soorten yoga en de studio is toegankelijk voor beginners en gevorderden. yoga den haag centrum yogastudio frits humme

Bij de lessen van Humme Yoga staan de 7 spirituele wetten van Deepak Chopra vaak centraal. Naast yogahoudingen vormen ook ademhalingsoefeningen en ontspanningsoefeningen een onderdeel van de lessen. 


Den Haag Archipelbuurt


yoga den haag centrum studio elvi

De basis van de lessen en therapie bij Studio ELVI wordt gevormd door Critical Alignment Yoga. Naast het ontspannende effect werkt deze yogavorm ook corrigerend op de houding. Den Haag Willemspark


yoga den haag centrum yogastudio city retreat

The City Retreat is een yoga oase middenin Den Haag. Je kunt hier verschillende soorten yoga volgen zoals Ashtanga Yoga en Hatha Yoga maar ook Pilates. 
yoga den haag centrum yogastudio body flex catharina

Bij studio Bodyflex 100% Catharine geeft Catharina Blijlevens met veel passie yoga en Pilates. De groepen zijn niet zo groot dus er is veel persoonlijke aandacht. 2. YOGA DEN HAAG NOORD E.O.

Den Haag Scheveningen


yoga den haag noord yogastudio yogaseads

Yogaseads is een gezellige yogaschool in een oude melkfabriek in hartje Scheveningen, vlakbij zee. Er heerst in deze studio een fijne, persoonlijke sfeer en de docenten werken met individuele aandacht en begeleiding. 


Den Haag Scheveningse Bosjes


yoga den haag noord yogastudio delight yoga

Delight Yoga is een prachtige yogastudio waar veel aandacht is besteed aan de inrichting zodat je je veilig, fijn en ontspannen voelt.  3. YOGA DEN HAAG OOST E.O.

Den Haag Nassaubuurt


yoga den haag oost yogastudio haagse hout

Bij Yoga Haagse Hout geeft Odette Dinklo Kundalini yoga. Dit is een combinatie van verschillende yogatechnieken namelijk dynamische oefeningen, meditatie en aandacht voor je ademhaling. 


Den Haag Benoordenhout


yoga den haag oost yogastudio khagaya yoga

De lessen bij Khagaya Yoga duren twee uur. Tijdens de les wordt er aandacht besteed aan zowel intensieve en vloeiende yogaoefeningen, als verdieping in bepaalde houdingen. 


Den Haag Binckhorst


yoga den haag oost yogastudio yogafabriek

De Yogafabriek is een yogastudio gevestigd in de Caballero Fabriek in Den Haag. Er wordt Critical Alignment yoga gegeven en deze lessen kun je 6 keer per week volgen.4. YOGA DEN HAAG SEGBROEK/WEST E.O.

Den Haag Rustenburg


yoga den haag west yogastudio de cirkel

Marijke van der Tas van yogastudio de Cirkel van Bhavana heeft sinds 1980 ervaring met het lesgeven in yoga. Zij weet heel goed hoe je zo optimaal mogelijk kunt profiteren van je yogabeoefening.

Als je niet altijd op dezelfde plek yoga doet, is een eigen yogamat heel fijn. Dan heb je altijd je eigen plekje bij je. Dit zijn aanraders voor goede yogamatten en handige yogatassen om de mat mee te nemen!

P.S. Zoek je yoga in een andere plaats? Gebruik ons handige overzicht van yogastudio's!

3 x Ellen

  • Down-to-earth én spiritueel
  • Drinkt wijn én groene thee
  • Leeft lekker druk én bewust
Meer over mij!

Leuk als je mij volgt op Facebook!

Op de hoogte blijven?

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwtjes en niet-zweverige inspiratie over yoga? Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!

Meld je aan
Heb je feedback voor ons?