Yoga in Rotterdam Noord

Yoga in Rotterdam Noord

Gepubliceerd op 03-5-2018 in Yogalocaties

Woon jij in Rotterdam Noord en ben je op zoek naar tips voor yoga in jouw buurt? In deze blog vind je leuke yoga studio’s in dit deel van Rotterdam. Maar ook informatie over verschillende yogavormen, yogamaterialen en meer!

 

Waar vind je yoga in Rotterdam Noord?

In Rotterdam Noord kun je op verschillende plekken yoga volgen, bijvoorbeeld in de populaire wijken Blijdorp en Hillegersberg. Hieronder een opsomming van leuke yogastudio’s!

 

Yoga in Rotterdam Hillegersberg


yoga rotterdam noord studio hillegersberg

STUDIO Hillegersberg

In deze wijk raad ik je echt STUDIO Hillegersberg aan, een studio die gevestigd is in een oude industriele werkplaats uit de jaren ’60. Je kunt hier terecht voor o.a. Hatha Yoga en Iyengar Yoga en ook is er dans en yoga voor kinderen.

Bekijk STUDIO Hillegersberg!


Yoga in Rotterdam Blijdorp

In het mooie Blijdorp zijn deze 2 adressen een aanrader:


yoga rotterdam noord blijdorp studio meander yoga

Meander Yoga

In deze sfeervolle yogastudio volg je Hatha Yoga in de Saswitha stijl, waarbij de adem een heel grote rol speelt. Er worden groeps- en privelessen gegeven.


Bekijk Meander Yoga!


 

yoga rotterdam noord blijdorp blije boeddha yoga

Blije Boeddha Yoga

Deze knusse, fijne yogastudio in Blijdorp/Bergpolder is gespecialiseerd in het begeleiden van zwangere vrouwen en baby’s. Er is zwangerschapsyoga, babymassage maar ook als je niet zwanger bent, kun je hier hele fijne Hatha Yoga lessen volgen.

Bekijk Blije Boeddha Yoga!


 

Yoga in Rotterdam Noord Schiebroek


yoga rotterdam noord schiebroek hot yoga place

Hot Yoga Place

In Schiebroek vind je Hot Yoga Place. Deze studio is alleen voor vrouwen en je kunt er verschillende Hot Yoga vormen volgen, zoals Hot Yin Yoga, Hot Hatha Yoga en Hot Pilates. De temperatuur van de meeste lessen ligt op 40 graden. 

Bekijk Hot Yoga Place!

 

 

Overige yoga studio’s in Rotterdam Noord


yoga rotterdam noord studio miramira

Studio MiraMira

Op de Zaagmolenstraat vind je yogastudio MiraMira. Je kunt hier o.a. Yin Yoga en Ashtanga Yoga volgen. Als een van de weinigen in Rotterdam geeft MiraMira Ashtanga in de Mysore style, waarbij je de oefeningen klassikaal maar toch op jouw tempo en met individuele instructies uitvoert.

Bekijk studio MiraMira!


yoga rotterdam noord studio yoga maya

Yoga Vidya

Aan de noordrand van het centrum van Rotterdam vind je Yoga Vidya, een professionele plek voor o.a. yoga, meditatie en massage. Hier wordt o.a. Ashtanga Yoga (toevallig ook in de Mysore style…), Yin Yoga en Sivananda Yoga gegeven. 

Bekijk Yoga Vidya!

 

Natuurlijk is het ook belangrijk om te kiezen voor een yogasoort die bij je past. En er zijn zoveel verschillen! Bekijk ons handige overzicht van verschillende yogavormen.


Ik kan me voorstellen dat je ook wat meer wilt weten over het 

gebruik van verschillende yogamaterialen. Wil je meteen shoppen voor een yogamat, een handige yogatas of fijne yogakleding?

 

Ik hoop dat ik je wat tips heb kunnen geven voor yoga in Rotterdam Noord. Ik wens je veel ontspanning en yogaplezier toe!

 

Meer inspiratie nodig?
Ellen Spoor

Nuchter | horeca liefhebber | meditatietrainer | wintersporter | Yin Yoga docente | Meer over mij!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel deze blog met een vriend!

3 x Ellen

  • Down-to-earth én spiritueel
  • Drinkt wijn én groene thee
  • Leeft lekker druk én bewust
Meer over mij!

Op de hoogte blijven?

Wil je tips en niet-zweverige inspiratie over yoga ontvangen? Schrijf je in voor ons yoganieuws!

Meld je aan
Heb je feedback voor ons?