Yoga in Leeuwarden Centrum

Yoga in Leeuwarden Centrum

Gepubliceerd op 18-6-2018 in Yogalocaties

Woon jij in Leeuwarden Centrum en ben je op zoek naar tips voor yoga in jouw buurt? In deze blog vind je adressen van yoga studio’s in deze superleuke stad in het Noorden. Maar ook vind je informatie over verschillende yogavormen en yogamaterialen!

 

Waar vind je yoga in Leeuwarden Centrum?

In Leeuwarden Centrum en omgeving kun je op verschillende plekken yoga volgen. Hieronder een opsomming van leuke yogastudio’s!

 

 

Yoga in Leeuwarden Centrum


yogastudio samtosa leeuwarden rustige ruimte kussens

Yogastudio Samtosa

Deze mooie studio bevindt zich in een gerenoveerd pakhuis en is echt een plek waar je tot jezelf kunt komen. Je kunt hier meditatie en Yin Yoga doen, maar ook actievere yogavormen zoals Vinyasa Yoga.

Bekijk Yogastudio Samtosa yoga studio club yoga leeuwarden aerial yoga

Club Yoga

Club Yoga is voor iedereen: van jong tot oud en van beginner tot gevorderd. Er is o.a. Aerial Yoga, Kinderyoga en Restorative Yoga. Ook voor massages en workshops (zoals de Wim Hof methode)  is dit een fijne locatie.

Bekijk Yogastudo Club Yoga yogastudio yogacentrum leeuwarden lichte zaal met boeddha

Yogacentrum Leeuwarden

Deze studio bestaat al sinds 1996. Er is dus veel ervaring te vinden! Je kunt hier o.a. zwangerschapsyoga en Hatha Yoga volgen in een mooie, sfeervolle ruimte. Ook zijn er losse workshops voor als je een keer wat extra’s wilt.

Bekijk Yogacentrum Leeuwarden 

 

yoga leeuwarden centrum pure yoga studio

Pure Yoga Studio Leeuwarden

De mooie Pure Yoga Studio ligt iets ten noorden van het centrum van Leeuwarden. Je kunt hier elke dag van de week voor verschillende lessen terecht, o.a. Yin Yoga en Hot Yoga. Ook zijn er regelmatig bijzondere specials. Aanrader!

Bekijk Pure Yoga Studio Leeuwarden 


Liever Franeker dan Leeuwarden Centrum?


yogastudio franeker yogaenzo boeddha in yogazaal

Yogastudio YOGAenzo

In deze fijne studio aan de rand van het centrum van Franeker kun je actieve en rustige yogalessen volgen. Ook wordt er regelmatig Beach Yoga (buiten dus) gegeven en kun je Thaise massage doen.

Bekijk Yogastudio YOGAenzo 


Natuurlijk is het ook belangrijk om te kiezen voor een yogasoort die bij je past. En er zijn zoveel verschillen! Bekijk ons handige overzicht van verschillende yogavormen.


Ik kan me voorstellen dat je ook wat meer wilt weten over het gebruik van verschillende yogamaterialen. Wil je meteen shoppen voor een yogamat, een handige yogatas of fijne yogakleding?
 Ik hoop dat ik je wat tips heb kunnen geven voor yoga in Leeuwarden Centrum. Ik wens je veel ontspanning en yogaplezier toe!

 

Meer inspiratie nodig?
Ellen Spoor

Nuchter | horeca liefhebber | meditatietrainer | wintersporter | Yin Yoga docente | Meer over mij!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel deze blog met een vriend!

3 x Ellen

  • Down-to-earth én spiritueel
  • Drinkt wijn én groene thee
  • Leeft lekker druk én bewust
Meer over mij!

Op de hoogte blijven?

Wil je tips en niet-zweverige inspiratie over yoga ontvangen? Schrijf je in voor ons yoganieuws!

Meld je aan
Heb je feedback voor ons?