Yoga in Den Haag Centrum

Yoga in Den Haag Centrum

Gepubliceerd op 15-5-2018 in Yogalocaties

Woon jij in de omgeving van Den Haag Centrum en ben je op zoek naar yoga in jouw buurt? In deze blog geef ik je tips voor leuke yogastudio’s, verschillende yogavormen, yogamaterialen en meer!

 

Waar vind je yoga in Den Haag Centrum?

In de regio van Den Haag Centrum kun je op verschillende plekken yoga volgen, bijvoorbeeld in de populaire wijken Zeeheldenkwartier en de Archipelbuurt. Hieronder een opsomming van leuke yogastudio’s!

 

Yoga in Den Haag Centrum


yoga studio sakti isha den haag centrum zaal wit plafond

Sakti isha

Sakti isha heeft 2 studio's: eentje in het centrum van Den Haag en eentje op het Haagse Hogeschool plein. Je kunt er yogacursussen, losse workshops en opleidingen volgen. Er heerst een relaxte sfeer, waar je lekker jezelf kunt zijn.

Bekijk Sakti isha!yoga studio diana van gelder den haag centrum strandyoga

Diana van Gelder

De gevarieerde lessen bestaan uit stevige en zachte, actieve en statische oefeningen, altijd ondersteund door de ademhaling. Er wordt o.a. Hatha Yoga en Yin Yoga gegeven. En is er soms yoga op het strand!

Bekijk Diana van Gelder!Yoga in Den Haag Zeeheldenkwartier


yogastudio sunshine yoga den haag zeeheldenkwartier kleurige yogaruimte

Sunshine Yoga

Van deze kleurrijke yogastudio van Jacqui Howles, word je meteen blij. Jacqui geeft verschillende soorten yoga en de studio is toegankelijk voor beginners en gevorderden. Ook zijn er maandelijkse losse workshops. 

Bekijk Sunshine Yoga!yoga studio frits humme den haag centrum zeeheldenkwartier foto frits

Humme Yoga

Frits Humme gebruikt de 7 spirituele wetten van Deepak Chopra vaak in zijn lessen. De lessen bestaan uit yogahoudingen, ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Iedereen kan hier les volgen, leeftijd of ervaring zijn niet belangrijk. 

Bekijk Humme Yoga!


 

Yoga in Den Haag Archipelbuurt


yoga studio elvi den haag centrum archipelbuurt mensen yogales

Studio ELVI

In de studio van Ellen Pronk staat Critical Alignment Yoga aan de basis. Deze yoga werkt ontspannend maar ook corrigerend op de houding. Er zijn yogalessen en yogatherapie. Ook vind je er

Yoga Nidra en Acro Yoga. 

Bekijk Studio ELVI!

 

Yoga in Den Haag Willemspark


yoga studio the city retreat den haag centrum lichte yogaruimte

The City Retreat

De naam zegt het al: The City Retreat is een yoga oase middenin Den Haag. Je kunt hier o.a. Ashtanga Yoga, Hatha Yoga en Pilates volgen. Door de sfeer en de docenten kun je je hier echt even terugtrekken uit het drukke 'city leven'.

Bekijk The City Retreat!yoga studio body flex 100 catharina den haag centrum willemspark vrouw yoga

Body Flex Catharina

In haar eigen studio geeft Catharina Blijlevens al jaren met veel passie yoga en Pilates. Kwaliteit in de lessen is erg belangrijk voor Catharina. De groepen zijn wat kleiner dus er is veel persoonlijke aandacht.

Bekijk Body Flex Catharina!


Natuurlijk is het ook belangrijk om te kiezen voor een yogasoort die bij je past. En er zijn zoveel verschillen! Bekijk ons handige overzicht van verschillende yogavormen.

Ik kan me voorstellen dat je ook wat meer wilt weten over het gebruik van verschillende yogamaterialen. Wil je meteen shoppen voor een yogamat, een handige yogatas of fijne yogakleding?

 

Ik hoop dat ik je wat tips heb kunnen geven voor yoga in Den Haag Centrum. Ik wens je veel ontspanning en yogaplezier toe!

Meer inspiratie nodig?
Ellen Spoor

Nuchtere yogi | Rotterdammer | groot horeca hart | blogger | reiziger | meditatietrainer | wintersporter

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Yogashoppen?

Leuk als je ons volgt op Facebook!

Op de hoogte blijven?

Wil je tips en niet-zweverige inspiratie over yoga ontvangen? Schrijf je in voor ons yoganieuws!

Meld je aan

Deel deze blog met een vriend!

Heb je feedback voor ons?