Yoga in Amsterdam Centrum

Yoga in Amsterdam Centrum

Gepubliceerd op 18-5-2018 in Yogalocaties

Woon jij in Amsterdam Centrum en ben je op zoek naar tips voor yoga in jouw buurt? In deze blog vind je aanraders voor yoga studio’s in dit deel van Amsterdam. Maar ook vind je informatie over verschillende yogavormen, yogamaterialen en meer!

 

Waar vind je yoga in Amsterdam Centrum?

In de regio van Amsterdam Centrum kun je op verschillende plekken yoga volgen, bijvoorbeeld in de populaire wijk De Jordaan. Hieronder een opsomming van leuke yogastudio’s!

 

Yoga in Amsterdam Centrum Jordaan:


yoga amsterdam centrum jordaan de nieuwe yogaschool lichte zaal

De Nieuwe Yogaschool

Bij De Nieuwe Yogaschool wordt op integere en professionele wijze yoga en meditatie beoefend. De school is gevestigd in een 150 jaar oud pand en heeft 3 yogastudio's, een huiskamer, behandelruimtes en een tuin.

Bekijk De Nieuwe Yogaschool!yoga amsterdam centrum jordaan svaha yoga mensen volgen les

Svaha Yoga

Svaha Yoga is een gezellige, kleurrijke en professionele yogastudio in de Jordaan. Er wordt serieuze flow yoga beoefend, maar wel met een glimlach! Svaha Yoga is gespecialiseerd in Vinyasa Yoga en de lessen kennen 3 levels van intensiteit. 

Bekijk Svaha Yoga!Yoga in Weteringschans:


yoga amsterdam centrum yogastudio delight yoga weteringschans

Delight Yoga Weteringschans

Deze prachtige studio heeft een mooie, lichte inrichting waardoor er een veilige en prettige sfeer heerst. Er worden verschillende rustige en actieve lessen gegeven voor beginners & gevorderden. Ook is er meditatie en massage! 

Bekijk Delight Yoga Weteringschans!


 

Yoga in Amsterdam Centrum:


yoga amsterdam centrum yoga lab ruimte kussens matten

Yoga Lab

Deze yogastudio is een oase van rust in het hartje van de stad. Het is een mooie, frisse en gezellige studio op loopafstand van Centraal Station. Critical Alignment Yoga is de basis van de lessen en therapie in deze studio.

Bekijk Yoga Lab!yoga amsterdam centrum bikram yoga korte prinsengracht

Bikram Yoga Korte Prinsengracht

Bikram Yoga beoefen je in een warme ruimte van 40 graden en is geschikt voor alle niveaus.. Door de warmte kunnen je bindweefsel, spieren en gewrichten veiliger oprekken en je afvalstoffen worden beter afgevoerd.  

Bekijk Bikram Yoga Korte Prinsengracht!yoga amsterdam centrum delight yoga nieuwe achtergracht

Delight Yoga Nieuwe Achtergracht

Deze vestiging van Delight Yoga ligt net ten oosten van Amsterdam Centrum. De ruimtes zijn met veel aandacht ingericht en daardoor hangt er een veilige en relaxte sfeer. Er is een groot lesaanbod, met lessen voor alle niveaus. 

Bekijk Delight Yoga Nieuwe Achtergracht!yoga amsterdam centrum sai mithra yoga matten meditatiekussens

Sai Mithra Yoga

Deze studio is gespecialiseerd in Transformatieve Yoga zoals deze ontwikkeld is door Ganga Hoogendoorn. Hierbij wordt diep ingegaan op de houdingen, draait het om een juiste uitvoering en bewust ademhalen. Hierdoor kun je opkomende gedachten en gevoelens onderzoeken.

Bekijk Sai Mithra Yoga! 


yoga amsterdam centrum delight yoga zaal houten vloer

Delight Yoga Prinseneiland

Dit is een prachtige studio die ontworpen is om innerlijke rust te bevorderen. Professionele leraren geven hier veel lessen, ook voor beginners. Je kunt hier terecht voor o.a. Ashtanga, Hatha. Vinyasa Yoga, massage en meditatie. 

Bekijk Delight Yoga Prinseneiland!


Natuurlijk is het ook belangrijk om te kiezen voor een yogasoort die bij je past. En er zijn zoveel verschillen! Bekijk ons handige overzicht van verschillende yogavormen.


Ik kan me voorstellen dat je ook wat meer wilt weten over het gebruik van verschillende yogamaterialen. Wil je meteen shoppen voor een yogamat, een handige yogatas of fijne yogakleding?

 

Ik hoop dat ik je wat tips heb kunnen geven voor yoga in Amsterdam Centrum. Ik wens je veel ontspanning en yogaplezier toe!

Meer inspiratie nodig?
Ellen Spoor

Nuchter | horeca liefhebber | meditatietrainer | wintersporter | Yin Yoga docente | Meer over mij!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel deze blog met een vriend!

3 x Ellen

  • Down-to-earth én spiritueel
  • Drinkt wijn én groene thee
  • Leeft lekker druk én bewust
Meer over mij!

Op de hoogte blijven?

Wil je tips en niet-zweverige inspiratie over yoga ontvangen? Schrijf je in voor ons yoganieuws!

Meld je aan
Heb je feedback voor ons?