6 yogastudio's voor Hatha Yoga in Rotterdam

6 yogastudio's voor Hatha Yoga in Rotterdam

Gepubliceerd op 28-8-2017 in Yogalocaties

Is het tijd voor meer rustmomenten in je drukke leven? En ben je daarom op zoek naar goede yogastudio's voor Hatha Yoga in Rotterdam? Ik heb hier 6 tips voor goede yogastudio's voor je zodat je lekker aan de slag kunt, zónder man, werk & kinderen.


Yogastudio's voor Hatha Yoga in Rotterdam

Hatha Yoga is overigens een goede keuze! Het is namelijk de meest beoefende yogasoort en dat is niet voor niets. Het is behalve een op zichzelf staande yogasoort, ook de basis van vele andere vormen van yoga. 


6 adressen hatha yoga rotterdam stad urban gebouwen

Hieronder neem ik je mee langs de 6 adressen die ik heb geselecteerd voor Hatha Yoga in Rotterdam. Kijk in welke buurt je Hatha Yoga wilt gaan doen en of een van deze scholen daar vlakbij is. 


Dit zijn 6 goede yogastudio's voor Hatha Yoga in Rotterdam:


6 adressen hatha yoga rotterdam studio hillegersberg

Hatha Yoga in Rotterdam Noord Oost (Hillegersberg)

In Hillegersberg en omgeving kan ik je STUDIO Hillegersberg van harte aanbevelen. De studio wordt gerund door Ingrid, een ervaren danseres en yoga docente. Er is massage, yoga en dans, ook voor de allerkleinsten! Er heerst een fijne sfeer in dit industriële pand dus ga vooral een proefles doen.


6 yogastudio's hatha rotterdam hot yoga place schiebroek

Hatha Yoga in Rotterdam Schiebroek

In Schiebroek vind je de professionele Hot Yoga studio van Esther van 't Wout: Hot Yoga Place. Uniek is dat deze studio is bedoeld voor alleen vrouwen én de lessen vinden plaats in een warme ruimte. Hier kun je dus heerlijke Hot Hatha Yoga doen. De warmte zorgt ervoor dat afvalstoffen beter afgevoerd worden en je lichaam sneller soepel wordt.


6 yogastudio's hatha yoga rotterdam yogajuf zuid

Hatha Yoga in Rotterdam Zuid

Er zijn niet veel goede yogastudio's in Rotterdam Zuid, maar gelukkig is er de Yogajuf! Bij deze fijne studio op De Pretorialaan kun je Hatha Yoga volgen in hun mooie, rustgevende ruimte. Er heerst een intieme sfeer en je bent hier in no-time 'in het NU'. Bekijk De Yogajuf!


6 yogastudio's hatha yoga rotterdam delfshaven yomabe

Hatha Yoga in Rotterdam Delfshaven

Aan de mooie Achterhaven in Delfshaven kun je bij Yogastudio Yomabe terecht voor fijne Hatha Yogalessen, maar ook voor massage en stemwerk. De sfeer is intiem en de groepen zijn klein. Sommige lessen zijn alleen voor vrouwen, anderen voor iedereen!


6 hatha yogastudio's rotterdam meander noord bergpolder

Hatha Yoga in Rotterdam Noord Bergpolder

Op de Bergselaan vind je de zonnige studio van Meander Yoga. Eigenaresse Heidi geeft hier Hatha Yogalessen in de Saswitha stijl. Dit is een vorm van Hatha Yoga waarbij de adem nóg centraler staat. Adem en Pranayama zijn een vast onderdeel van de lessen.


6 hatha yogastudio's rotterdam blijdorp blije boeddha yoga

Hatha Yoga in Rotterdam Blijdorp

Esther Wevers van Blije Boeddha Yoga geeft naast Zwangerschapsyoga ook Hatha Yoga in haar gezellige studio in Blijdorp aan de Luzacstraat. Esther is een gevlogen docente en zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt!

Voor Hatha Yoga is het fijn dat je een goede yogamat hebt: niet te dun, niet te dik en met goede grip. Kijk hier of er een goede yogamat voor je bij zit! Ga je op meerdere plekken (thuis, studio, vakantie) yoga doen? Schaf dan een handige yogatas aan.


Ik hoop dat je wat hebt aan deze tips voor yogastudio's voor Hatha Yoga in Rotterdam. Ik wens je veel ontspanning toe!

Meer inspiratie nodig?
Ellen Spoor

Nuchter | horeca liefhebber | meditatietrainer | wintersporter | Yin Yoga docente | Meer over mij!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel deze blog met een vriend!

3 x Ellen

  • Down-to-earth én spiritueel
  • Drinkt wijn én groene thee
  • Leeft lekker druk én bewust
Meer over mij!

Op de hoogte blijven?

Wil je tips en niet-zweverige inspiratie over yoga ontvangen? Schrijf je in voor ons yoganieuws!

Meld je aan
Heb je feedback voor ons?