4 yogastudio’s voor Hatha Yoga in Utrecht

4 yogastudio’s voor Hatha Yoga in Utrecht

Gepubliceerd op 01-11-2017 in Yogalocaties

Overweeg jij om te starten met Hatha Yoga in Utrecht?

Goede keuze! Hatha Yoga is een van de meest beoefende yogasoorten en dat is niet voor niets. Het is een mooie combinatie van fysieke yogahoudingen, ademhalingstechnieken en ontspanningsoefeningen. Perfect als eerste kennismaking met yoga. Maar bij welke yogastudio’s in Utrecht kun je terecht voor goede Hatha Yoga lessen? 

 

Welke 4 yogastudio's voor Hatha Yoga in Utrecht?

Hieronder geef ik je de 4 tips voor de yogastudio's. Als je eigenlijk een rustige yogavorm zoekt, bekijk dan welke 4 yogastudio's ik je aanraad voor Yin Yoga in Utrecht.


Hatha Yoga in Centrum

hatha yoga utrecht centrum yogaruimte

In Utrecht Centrum kun je voor fijne Hatha Yoga lessen terecht bij de studio van Yoga Utrecht. Je kunt hier klassieke Hatha Yoga volgen maar ook Hatha Yoga flow, met wat meer tempo en dynamiek. Ook zijn er combinatielessen met meditatie! Yoga Utrecht is gevestigd in een sfeervolle werfkelder en is een oase van rust in de drukte van het centrum.

 

Hatha Yoga in Wittevrouwen

hatha yoga utrecht wittevrouwen yoga moves mensen yogales

In Utrecht Wittevrouwen is de mooie, professionele studio van Yoga Moves gevestigd. Yoga Moves is opgericht door Hilary Brown en bestaat uit een team van gepassioneerde, internationale, leraren die verschillende soorten yoga geven. De Hatha Yoga wordt regelmatig gecombineerd met Yoga Nidra en meditatie. Een fijne afwisseling tussen inspanning en ontspanning dus!


Hatha Yoga in Noord Oost

hatha yoga utrecht noord oost bij het grift park

Vlakbij het Utrechtse Griftpark ligt de yogastudio van Yoga bij het Park. De intieme, sfeervolle studio wordt geleid door Dolores en Annemieke. Het is een plek waar je terecht kunt voor verschillende soorten reguliere lessen maar ook zijn er regelmatig Yoga Specials. De Hatha Yoga wordt hier gegeven volgens de Saswitha traditie, die uitgaat van de eenheid van lichaam en bewustzijn, waarbij de adem de verbinding vormt.


Hatha Yoga in West, Nieuw Engeland

hatha yoga utrecht west nieuw engeland studio akasha

Op de Bilderdijkstraat vind je de knusse yogaruimte van Studio Akasha. De Hatha Yoga lessen duren hier ongeveer 1,5 uur en ze verlopen in een rustige flow. Je krijgt af en toe een stukje theorie en door de ademhalingsoefeningen ontwikkel je de kwaliteit van je ademhaling. Overigens kun je in deze studio ook terecht voor massages!

Als je vaker Hatha Yoga gaat doen (in een studio, thuis of op een festival) is het heel fijn om een eigen yogamat te kopen. Ook kun je een fijne yogatas kopen waar je meteen al je andere spullen in kwijt kunt. Zo heb je altijd je eigen yogaplekje bij je!


Voor nu wens ik je heel veel plezier en ontspanning toe in een van de 4 yogastudio's voor Hatha Yoga in Utrecht.

Meer inspiratie nodig?
Ellen Spoor

Nuchter | horeca liefhebber | meditatietrainer | wintersporter | Yin Yoga docente | Meer over mij!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel deze blog met een vriend!

3 x Ellen

  • Down-to-earth én spiritueel
  • Drinkt wijn én groene thee
  • Leeft lekker druk én bewust
Meer over mij!

Op de hoogte blijven?

Wil je tips en niet-zweverige inspiratie over yoga ontvangen? Schrijf je in voor ons yoganieuws!

Meld je aan
Heb je feedback voor ons?