4 yoga studio’s voor Yin Yoga in Utrecht

4 yoga studio’s voor Yin Yoga in Utrecht

Gepubliceerd op 27-11-2017 in Yogalocaties

Woon jij in Utrecht en zoek je een fijne yogastudio voor Yin Yoga? Ik heb 4 tips voor goede yogastudio’s voor je, waar heerlijke Yin Yoga gegeven wordt.


Wat is Yin Yoga ook alweer precies?

Bij Yin Yoga hou je de houdingen gemiddeld langer aan dan bij andere yogavormen, waardoor het naast een fysieke, ook een mentale uitdaging is. Je werkt met Yin Yoga diep in het lichaam en dat helpt goed bij het oplossen van stijfheid en eventuele blokkades. Yin Yoga is weliswaar een rustige yogavorm maar het is absoluut niet voor watjes!

 

4 tips yin yoga studio utrecht domtoren

Welke 4 yoga studio’s voor Yin Yoga in Utrecht raad ik aan?

De studio's zijn gelegen in verschillende delen van Utrecht. Voor meer informatie kun je doorklikken naar de eigen pagina van de studio. Mogelijk kun je hier ook reviews van andere yogi's lezen over deze studio!

 

Yin Yoga in Abstede

4 yin yoga studio's utrecht yoga en energiewerk monique de boer

In de wijk Abstede geeft Monique de Boer Yin Yoga. Haar bedrijf Yoga en Energiewerk is gespecialiseerd in de combinatie van yoga en healings/readings/coaching. Elke week geeft ze fijne Yin Yoga lessen!

 

 

Yin Yoga in Wittevrouwen

4 tips yoga studio's yin yoga utrecht moves

Yoga Moves is een professionele, internationale yogastudio in Wittevrouwen in het Noordoosten van Utrecht. De studio is er voor iedereen en voor elk lichaam. Ook kun je er Hot Yoga beoefenen. Yoga Moves wil graag ieders leefkwaliteit verbeteren door yoga, want dat is waar ze in geloven!

 

 

Yin Yoga in Oog in Al

4 tips yoga studio yin yoga utrecht yoganesh

Yoganesh Yoga & Yogatherapie is een sfeervolle studio in het Landhuis in de stad, midden in Park Oog in Al. Er wordt les gegeven volgens de YogAlign-methode. Leer beter ademen, laat stress los, en krijg nieuwe energie. Beweeg makkelijker en lichter, win aan vitaliteit en veerkracht. 

Het is fijn om bij Yin Yoga niet al te strakke kleding aan te hebben omdat je je volledig moet kunnen ontspannen. Deze soepel zittende yogabroeken en yoga t-shirts kan ik je aanbevelen vanwege de fijne draagbaarheid en hoge kwaliteit.


Ik hoop dat ik je op weg geholpen heb met deze 4 yoga studio's voor Yin Yoga in Utrecht. En ik wens je veel ontspanning toe!

Meer inspiratie nodig?
Ellen Spoor

Nuchter | horeca liefhebber | meditatietrainer | wintersporter | Yin Yoga docente | Meer over mij!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel deze blog met een vriend!

3 x Ellen

  • Down-to-earth én spiritueel
  • Drinkt wijn én groene thee
  • Leeft lekker druk én bewust
Meer over mij!

Op de hoogte blijven?

Wil je tips en niet-zweverige inspiratie over yoga ontvangen? Schrijf je in voor ons yoganieuws!

Meld je aan
Heb je feedback voor ons?