3 yogastudio’s voor zwangerschapsyoga in Amsterdam

3 yogastudio’s voor zwangerschapsyoga in Amsterdam

Gepubliceerd op 21-8-2018 in Yogalocaties

Woon jij in Amsterdam en ben je zwanger? Gefeliciteerd! En als je op zoek bent naar een fijne yogastudio voor zwangerschapsyoga, lees dan verder. Ik heb 3 tips voor je, waar je in een prettige en professionele sfeer zwangerschapsyoga kunt volgen.

 

Maar eerst nog even dit:

Waarom zou je zwangerschapsyoga doen?

Je zwangerschap is behalve een hele bijzondere tijd, soms ook een uitdaging. Hormonen, een veranderend lichaam en je aankomende nieuwe rol als moeder. Zwangerschapsyoga kan enorm helpen tijdens de zwangerschap en niet te vergeten: tijdens de bevalling!

Je werkt aan een sterk en ontspannen lichaam en hoofd en dat is mooi meegenomen in deze belangrijke fase.

 

Welke 3 yogastudio’s geven zwangerschapsyoga in Amsterdam?

 

zwangerschapsyoga amsterdam yogastudio delight yoga weteringschans

Zwangerschapsyoga in Centrum

In de mooie studio van Delight Yoga Weteringschans kun je Prenatal Yoga volgen. Tijdens de les werk je met meditatie, yoga, ademhalings- en ontspanningsoefeningen aan een rustige geest en een sterk lichaam. Ook komen specifieke oefeningen voor tijdens de bevalling aan bod.

 

 

zwangerschapsyoga amsterdam zuid yogastudio yoga spot

Zwangerschapsyoga in Oud Zuid

Bij Yoga Spot kun je een volledige zwangerschapsyogacursus volgen. Je werkt aan een bewustere ademhaling en vertrouwen in je lichaam, richting de bevalling. De praktische oefeningen helpen straks tijdens het ‘echte werk’. De groep bestaat uit moeders die allemaal rond dezelfde periode uitgerekend zijn. En er is een reünie met de kersverse baby’s!

 

 zwangerschapsyoga amsterdam zeeburg yogastudio thrive yoga

Zwangerschapsyoga in Zeeburg

Bij Thrive Yoga Zeeburg (en hun andere 2 studio's in Amsterdam) kun je zwangerschapsyoga volgen. Er is een doorlopende cursus, maar ook een aanvullende, 4 weekse, praktische voorbereiding op de bevalling. Met meditatie, yoga en ademhalingsoefeningen werk je aan een ontspannen en tegelijkertijd sterk lichaam. En na de bevalling kun je post natal yoga doen, samen met je baby!

 

Dit zijn 3 yogastudio’s in Amsterdam waar je met een gerust hart zwangerschapsyoga kunt gaan volgen. Meer weten? Wij hebben een zwangerschapsyoga les in een andere stad gevolgd. Ook vertel ik je graag meer over baby yoga.

Als je zwanger bent, heb je op een bepaald moment grotere kleding nodig. Je hoeft dan niet meteen naar joggingbroeken en slobber t-shirts te grijpen. Er is ook prachtige en fijne yogakleding voor grotere maten!

Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen met deze 3 tips voor zwangerschapsyoga in Amsterdam! En uiteraard wens ik je een voorspoedige bevalling toe.


Meer inspiratie nodig?
Ellen Spoor

Nuchter | horeca liefhebber | meditatietrainer | wintersporter | Yin Yoga docente | Meer over mij!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel deze blog met een vriend!

3 x Ellen

  • Down-to-earth én spiritueel
  • Drinkt wijn én groene thee
  • Leeft lekker druk én bewust
Meer over mij!

Op de hoogte blijven?

Wil je tips en niet-zweverige inspiratie over yoga ontvangen? Schrijf je in voor ons yoganieuws!

Meld je aan
Heb je feedback voor ons?