3 adressen voor zwangerschapsyoga in Den Haag

3 adressen voor zwangerschapsyoga in Den Haag

Gepubliceerd op 23-7-2017 in Yogalocaties

Ben jij in blijde verwachting en woon je in Den Haag? Ben je toe aan yoga ter ondersteuning van je zwangerschap en voorbereiding op je bevalling? Ik geef je 3 goede adressen voor zwangerschapsyoga in Den Haag.

 

Waarom zou je yoga doen tijdens je zwangerschap?

Een zwangerschap vraagt veel van je lichaam en je geest. Je lichaam verandert, moet ruimte bieden aan je kind én straks deze baby veilig ter wereld brengen. Dat is nogal wat!

Ook doet deze periode mentaal van alles met je: je gaat moeder worden, je hebt straks de nooit ophoudende zorg voor je baby en dit kan bepaalde onzekerheden met zich meebrengen:

  •      Doe ik het wel goed?
  •      Gaat alles goed met mijn kind?
  •      Hoe verdeel ik mijn tijd zonder me schuldig te voelen?
  •      Wordt mijn lichaam weer helemaal de oude?

 

Wat kan yoga voor je betekenen in deze periode?

Zwangerschapsyoga heeft heel veel voordelen: het helpt je bij je lichaamshouding, het opvangen van de weeën, het doorademen bij pijn en het accepteren van veranderingen. En in het algemeen zorgt het voor meer ontspanning, aanvaarding en zekerheid in deze unieke periode in je leven! Over het algemeen kun je vanaf week 12/13 van je zwangerschap beginnen met zwangerschapsyoga. 

Dit zijn de 3 adressen voor zwangerschapsyoga in Den Haag:

 


3 adressen zwangerschapsyoga den haag centrum sakti isha yoga 

Adres 1: Saktiisha yoga

Saktiisha yoga heeft 2 professionele en toegankelijke studio’s in Den Haag (en eentje in Leiden!) waar op een ontspannen en inspirerende manier yoga gegeven wordt. 

Bij de zwangerschapsyoga ligt de nadruk op het meditatieve en rustgevende karakter. Je kunt een 10 rittenkaart kopen of losse lessen, wat handig is als je al bijna moet bevallen.

In de lessen staan de betrokken docenten van Saktiisha heel bewust stil bij alle veranderingen die een zwangerschap met zich meebrengt, zodat je (meer) kunt genieten van deze periode en van je kraamtijd. Bekijk Saktiisha!

 


3 adressen zwangerschapsyoga den haag scheveningen yogaseads

 

Adres 2 zwangerschapsyoga Den Haag: Yogaseads

Yogaseads is een fijne en mooie yogastudio in Scheveningen, vlakbij het Circustheater. Je kunt hier in een ontspannen sfeer zwangerschapsyoga volgen. De focus tijdens de lessen ligt op meditatie, ademhaling en vooral beweging. De houdingen dienen vooral om de spieren, die je baby ondersteunen, sterk en soepel te maken en te houden.

En ook bij deze yogaschool is het stuk ontspanning natuurlijk van groot belang! Verder wordt in de lessen ook veel nadruk gelegd op je verbonden voelen met dat kleine groeiende wezentje in je buik. Want dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Bekijk Yogaseads!

 


 

3 adressen zwangerschapsyoga den haag delight yoga


Adres 3: Delight Yoga Den Haag

Delight Yoga is een prachtige yoga studio, gelegen tegenover het Vredespaleis, aan de Scheveningseweg. De studio is vormgegeven in wit en houttinten en ademt sfeer en rust uit.

Je kunt hier 2 soorten zwangerschapsyoga volgen, waarbij (bij beide) een combinatie van houdingen, ademhaling, meditatie en ontspanningsoefeningen gedaan wordt.

  1. De ene les focust op ontspanning en dus het laten gaan van spanning. De les helpt je lichaam, adem en geest om te relaxen ter voorbereiding op je bevalling en de periode daar omheen.
  2. De andere les is een Vinyasa Flow die juist gericht is op het ontwikkelen voor kracht die je heel goed kunt gebruiken in deze bijzondere tijd in je leven!

Bekijk Delight Yoga Den Haag!


Wil je weten wat je het beste kunt aantrekken tijdens zwangerschapsyoga? Alle comfortabele, niet-knellende kleding is goed. En deze

mooie yogakleding in wat grotere maten is ook een echte aanrader!

 


Ik hoop dat je met deze 3 adressen voor zwangerschapsyoga Den Haag uit de voeten kunt en dat er iets bij zit voor je. Ik wens je nog een hele fijne zwangerschap toe!

Meer inspiratie nodig?
Ellen Spoor

Nuchter | horeca liefhebber | meditatietrainer | wintersporter | Yin Yoga docente | Meer over mij!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Deel deze blog met een vriend!

3 x Ellen

  • Down-to-earth én spiritueel
  • Drinkt wijn én groene thee
  • Leeft lekker druk én bewust
Meer over mij!

Op de hoogte blijven?

Wil je tips en niet-zweverige inspiratie over yoga ontvangen? Schrijf je in voor ons yoganieuws!

Meld je aan
Heb je feedback voor ons?